Trött

Nu har jag sovit i soffan i ungefär två timmar. Jag är fortfarande skit trött och jag funderar på att gå och lägga mig. Borde äta men orkar inte. Jag har tappat min aptit kanske inte heller så bra. I morgon är det dax för Spanska prov och jag är taggad till 100 %.

Idag hade vi musik på fysik lktionen (lyxigt lyxigt) som varnligt kom vi inte så långt men jaja. Det går inte så bra när två sångare är borta ur gruppen. Ska nog försöka läsa på det sista så ja kan det helt ut.
Puss på alla

/Madeleine

God morgon

Nu är klockan tio i ett och jag har precis gått upp. Ont i magen och huvudvärk inte ett bra sätt till att vakna på. Vaknat flera gånger under natten. Idag funderar jag på att skriva något kapitel av min deckare och att försöka vara ute en liten stud. Kanske drar ner till A6an senare och möter kompisar.

Man får ju inte glöma att det är första advent idag. Fast det inte är verken kallt eller snö ute.

Puss



/Madeleine

Slut :'(

Efter några månaders kärlek har den nu blåst ut. Förlåt Linus. Men vet inte va ja skulle gjort utan ditt stöd och ja älskar deej. Men inte som kärlek längre. Hoppas inte det händer något med vår vänskap nu. För en riktig vänskap med bra vänner är äkta kärlek till dom, och ingen kan ta den ifrån oss.
Du  har tröstat mig och man har kunnat prata med din som en vän. Du förstod och du lyssnade.
Vet inte varför det inte funkade mer men ja vill bara säga tre ord
JAG ÄLSKAR DEEJ <3
FÖRLÅT MIG
PUSSSSSS



/Madeleine

Prov :@

Igår gjorde ja mitt fysikprov och det gick bra. Idag gjorde ja mitt teknikprov. Och på tisdag är det dax för spanskaprov. Nu är ja med Jenny och vi har nyss käkat omelett. Det va gott :)
Nu sitter vi här och ska försöka komma på något att göra. Kanske plugg? Ne har inga läxor. Nananana
Eller just det prov:@
Jaja inte många veckor kvar nu så ja står la ut.

Desireé va sjuk idag så det blev att sluta tidigt. Redan vid 13:10. Jag och Josefine tog 2:an ner till rådhusparken och gick sedan vidare ner mot resecentrum. Där hoppade vi på 119, och det va nog den mest knäppa busschafför ja åkt me :S.

Puss och Kram alla människor



/Madeleine


Sjuk

Åkte hem från skolan vid 12:45 idag. Hade ont i magen och illa mående. Va även blekis. Ja va hemma vid 13:00 och då gick ja och la mig. Och sov till 18:00. Sen blev det till att försöka äta lite mat. Det va inte det lättaste. Får se om ja ska till skolan i morgon. Egentligen måste ja det för har teknik- prov i morgon plus att ja har omprov i fysik på onsadag :'(.
Fysik é inte kul. Nu ahr ja suttit och gjort om lite bilder och så. Kommer lite bilder. Hoppas att Diana kan komma till mig snart.
Puss på alla. <33





/Madeleine

21/11-09

Idag gick ja upp vid nio och va i kyrkan vid tio. Där pratade vi om ti guds bud och om självkänsla. Vi höll på till tre. Sen blev det hem kolla på film och göra mig i ordning. Vig halv sex tog vi tåget till Jönköping och gick och käkade på en jätte fin restaurang. Dom hade god mat och mycket. Till slut kände ja mig som en uppstoppad gås.
Vi satt där till åtta sen gick vi från cigarren till resecentrum nästan. Nu har alla typ gott och lagt säg men ja sitter uppe en stund till. Egentligen bör ja nog sova ska vara i rogberga kyrka kvart över tio i morgon. Dax för dop gör någon och gudtjänst. Ja ska först bäära in ljuset och sen ge ett dop ljus till faddrarna till de lilla barnet som ska döpas. Det är even tal om att ja ska sjunga på själva konfirmationsdagen den 8:de maj 2010.
Puss




/Madeleine


Grattis mormor

Ja må hon leva

Ja, må hon leva!
ja, må hon leva!
ja, må hon leva uti hundrade år!
javisst ska hon leva!
javisst ska hon leva!
javisst ska hon leva uti hundrade år!
och när hon har levat!
och när hon har levat!
och när hon har levat uti hundrade år!
ja, då ska hon leva!
ja, då ska hon leva!
ja, då ska hon leva uti hundrade år!


Idag fyller min älskade mormor 65 år. Ett stort stort grattis till henne. <3

!!!!

Skit bra da verkligen. Har ingen lust att vara kvar på skolan i jönköping längre. Känner mg inte trygg och just nu känns det som om ja vill åka ner under gjorden och aldrig komma upp mer. Har inte kunnat koncetrera mig på det som vi har gjort i skolan.Har typ inget minne kvar. Vet bara att ja blir mobbad och livet suger. Hoppar över teatern idag pågrund av att det känns som att ja ska svimma när som helst. Huvudvärken spränger och ja mår inte bra. Ska sova ett par timmar och så som ja mår nu kan ja garanter att ja inte går till skolan i morgon. Hoppas ni andra har det bra.
Puss

/Madeleine

Farmor och farfar

Sitter hos farmor och farfar och luskar lite. Har precis käkat och ska snart duscha. På vägen hit satt den en skit scharry gubbe och glodde på mig hela tiden:S
As udda. Men aja. I morgon ska ja och farfar kolla på julstakar och lite så. Ska även ta svininfluensa sprutan hos mamma. Får se om det händer något som alla säger. Som ni förstår är ja ledig i morgon.
Grattis team Ola till segern.
Puss på alla



/Madeleine

Körslaget

Sitter vid tv:n med mamma och pappa och kollar på körslaget. Det är final mella team ola och team stefan. Hoppas på att ola vinner. Det är spännande. I dag har vi varit och fikat och handlat lite mat. I morgon drar ja till farmor och farfar. Heja team Ola heja.





/Madeleine

Thriller Live <33

Har inte hunnit skriva om min och mammas fantastiska dag. Den 4:de november klockan halv åtta satt ja och mamma på våra platser i konserthuset på Elmia. Rad två. Vi såg jätte bra. Hela konserten va bra. Det blev mycket sång och dans. Men lite jobbigt i o m att man skulle stå, sitta, stå. Det blev lite idrott :P.
Jaa saknar den dagen men den är alltid med mig i bakhuvudet. Kommer även lite bilder sen showen.
Opps jaa har inte tagit bilderna.
Tack för en lyckad kväll älskade mamma.
Puss






/Madeleine

Sjuk :(

När ja vaknade i morse så kändes det som att jaa hade ståltråd i halsen. Ont i huvudet också och host. Ja blir hemma och sov till tolv. Nu sitter jaa här oc funderar på vad man kan göra. Har kollat på " Guds tre flickor" och till och med läst en bok. Fast inte hela. Hatar förkylningar, Ja får trösta mig med att lyssna på Michael Jackson ett tag så får ja la sova sen. Puss på alla

/Madeleine

6/11-09

Försov mig och missade skolbussen idag. Kom tjugo minuter försent men Bengt brydde sig inte. Han sa bra hej!
På svenskan fick jag MVG på persons porträttet "Mitt liv som hund". Nu har vi börjat med deckar och min är bara bäst. Jag vill skriva hela tiden. På hemkunskapern gjorde vi äcklig soppa och efter det mådde jag skit dåligt. Sen blev det rekord tid vid datorn. Fyra timmar blev det. Kollade på "En ö i havet". Sen kom Frida och Celin. Blir lite mat snart och sen ska jag nog plugga. Fast det är fredag.
Puss och kram 



/Madeleine

Skola

Sitter i skolan och har Elevensval So. Väldigt trött på det här med geografi. Men jag har ju valt det själv så jaa får la stå ut ett litet tag till. I kväll är det dax för mig och mamma att gå på Michael Jackson musikal eller va det är.Det ska bli jätte roligt. Sitter på andra raden :P Längtar. Hoppas dagen går fort. Puss på alla.

/Madeleine

Skola

Idag va det skola igen efter ett kort och skönt höstlov. Kallt på morgon är det och regnar gör det me. Det va roligt att träffa folken och snacka om va dom gjort under lovet. Hade vikarie istället för Vicktoria och det va naic. Han såg ut som en elefant om inte ännu roligare. Sträng knude han bara vara mot Martin tydligen. I morgon ska jag nog träffa Linus och vi ska nog fika och plugga <3. I morgon får jag även min tandställning. Inte lika kul. Just nu har jag inte så mycket att göra mamma är i stan, Bella är sjuk så här sitter jag och har tråkigt. Puss på alla.
Puss







/Madeleine

RSS 2.0