När allt bara försvinner...

Jag vet inte hur jag ska skriva eller vad ja ska skriva, finns ingen ork för att skriva igentligen. Samtidigt som ja känner mig tvungen för att bearbeta. De värsta som kunde hända har hänt... Ett ljus har blåsts ut ett liv som plötsligt tog slut och försvann... Hur ska man kunna fortsätta leva? Hur ska man kunna gå vidare? Hur ska jag leva utan att få se dig le? Ditt leende lyste upp överallt när man träffade dig. Man var alltid taggad över att gå någonstans då man visste att du skulle komma dit. Nu kommer det inte bli så längre..
Du kunde uppmuntra en när man mådde dåligt.
Jag saknar dig så in utav helvete! Snälla kom bara tillbaka, jag vill inte ha kvar smärtan som finns på insidan av mig. Trots att jag vet att du har det mycket bättre där du är nu. Det kommer vara en sjukt jobbig tid framöver. Mycket gråt och ledsamheter. Finns ingen människa som du!
Varför finns de ingen stege till himlen? Så jag kan klättra upp och hälsa på bara för att få se dig le.
Jag kommer inte ens ihåg sista gången vi sågs men redan då visste du att vi inte skulle ses mer, varför kramade jag dig inte?
Du är så saknad ❤️❤️❤️

/Madeleine


Borta....

Du log mot mig
En sista gång
Du var så lugn
Som om du redan gett dig av
Du såg på mig
Att jag var rädd

Hur kan man nånsin' va' beredd?

Jag fick låna en ängel
Som spred sitt ljus i mitt liv
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
För en stund

Du gav mig allt
Ett hjärta kan
Du lever kvar i mig
Så länge livet ger mig tid
Du sa till mig 'Var inte rädd'

Men säg mig hur kan man nånsin' va' beredd?

Jag fick låna en ängel
Som spred sitt ljus i mitt liv
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
För en stund

Min ängel..

(Jag fick låna en ängel)
Du spred ditt ljus (i mitt liv)
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
Jag fick låna en ängel
För en stund
❤️😢❤️
 
/Madeleine

Hopp om framtiden?

Har verkligen inte orkar att uppdatera här inne. Orkar inte skriva! 
Helt orkeslös.. Mycket händer, mycket känslor, mycket depp. Vet inte vart jag ska ta vägen snart.. Är de bara jag som känner mig helt jävla värdelös för tillfället?
Orkeslös och sårbar är bara förnamnet.. 
Finns de ens någon framtid som är positiv att se fram till? Eller kommer det alltid att vara såhär? Finns de något hopp om att allt kommer bli bättre i framtiden? Kommer jag kunna se tillbaka på livet, vara lycklig och tänka tillbaka och tänka att det där var längesen? Just nu ser de mörkt ut! 
 
När man mår bra i stunden 😍
 
/Madeleine

Skogen ❤️

Sitter någonstans ute i skogen i världens kallaste stuga 😂 Vi kämpar med att få på värmen :) lite senare blir det kalas hemma hos farfar och hockey ytterligare något senare :) Helgen kommer vara lugn förhoppningsvis så ja bara kan ta de lugnt och umgås med familjen :) 
Har fått ont i halsen igen och återigen frågar jag mig själv när jag ska få vara frisk och må bra. 
 
Ha de gött så länge :) 
/Madeleine

Vaken....

Återigen en vaken natt... har försökt räkna ut hur mycket jag sover per natt och de blir cirka mellan 2-4 timmar :P 
När ger kroppen upp? Igår (onsdag) kände jag av sömnbristen. Den satt i huvudet och jag hade så ont, har fortfarande ont men inte lika mycket. Försökte sova på rasten men de var hopplöst. Risken finns väl att man inte vaknar när rasten är slut :P 
Då det inte finns så mycket annat att göra funderade jag på att göra veckans "läxa" från psykologen. Ska tydligen börja jobba på mitt självförtroende och självkänsla. Har skrivit ner massa saker jag ska göra och vissa saker vet jag inte alls hur jag ska klara av.. Men då minnet är kort är blocket med uppgifterna kvar på jobbet, varför dem nu hamnade där "/ orkar inte med mig själv ibland. En sak som jag kom ihåg är att jag ska lära känna mig själv :P så hjälp mig, vem är jag? Hur ska jag lära känna mig själv? 
 
Nehe nu ska jag sätta på en film med förhoppning om att ja somnar, klockan ringer om några timmar :)
Godnatt
 
Slänger in en gammal bild men jag saknar längden på håret och byxorna <3
 
/Madeleine

Mys <3

Har storstädat min lägenhet, tänt ljus, duschat, bytt sängkläder med mera. Så otroligt skönt när allt det där är över. Nu kan man med gott samvete kan sätta sig ner med en bok eller film :) har faktiskt glömt att visa min lägenhet för er som läser. Lägger in två bilder på sovrummet/vardagsrummet så får ni se bilder på resten en annan gång.
Jag har sett att det har kommit in en massa nya läsare, välkomna hit. Hoppas ni gillar de ni läser, även om den som mest används som dagbok om mitt mående. Då det kommit in nya läsare kommer jag vid ett senare tillfälle att skriva ett inlägg om min depression med mera, då det är det som min blogg mest handlar om. Bloggen är ett ställe där jag kan skriva av mig. 
Men något som jag älskar är att pyssla med händerna för er som inte vet. Förr kunde jag sitta länge med en målarbok eller med pärlor. Sen ett bra tag tillbaka har jag inte haft kraft att ens orka öppna min pyssellåda, men efter att ha kollat runt på nätet ska jag försöka ta upp mitt pärlande igen. Finns så sjukt mycket fina grejer man kan pärla :) frågan är bara vart jag ska sitta och pärla :P finns typ ingen plats som jag inte använder och som jag kan avvara till pärlor, men det får lösa sig det också.
/Madeleine

Kräftskiva <3

Har varit hos mormor på den årliga kräftskivan :) mysigt värre och gott :) 
Tänker inte skriva så mycket utan ni får bara en massa bilder :)
Passade på att umgås med Amanda, gick till harrys och drack några drinkar. Hon får mig alltid på bra humör :)
 
/Madeleine

Hv :)

Mitt största intresse är hockey och vårt älskade hv71. Det ska till väldigt mycket för att jag ska missa en match, antingen på plats eller hemma i soffan :)
För tillfället håller jag på att samla in så mycket bilder som möjligt för att göra ett stort kollage. Ett kollage som kan jag kan kolla på för att se vad jag brinner för, för att må bra och tänka positivt. Det är nämligen det jag ska göra, tänka positivt, göra saker som gör mig glad och glömmer att "må dåligt" 
Kommer en hel del bilder från en match för några veckor sen :)
 
/Madeleine

Ute :)

nu på hösten älskar jag desto mer att vara ute :) kalla vindar, mycket gosiga, varma kläder och fina färger :) kan dock längta bort till Thailand vissa dagar :) 
och när man varit ute får man tända ljus och bara mysa 😍
Är just nu ute efter att ha legat däckad i sängen ett tag. Så otroligt trött. Ska träffa mamma en sväng, de behövs påfyllad av mammakärlek 😍
 
Bjuder på en bild från skogen i tisdags med jobbet :) 
/Madeleine

Otrolig saknad!

Just nu är saknaden riktigt stor. Gör ont på insidan av att veta att jag inte kan träffa dig. Du ska ju hjälpa mig, du ska få mig att må bra. Många gånger undrar jag hur det hade sett ut om du hade funnits vid liv vid min sida? Hur hade min väg sett ut? Jag önskar dig tillbaka till mig. 
Älskade farmor, vi ses <3
 
/Madeleine

...

/Madeleine

RSS 2.0