Mitt älskade rum :)

I fredag var fille här och hjälpte mig att möblera om innan vi stack på bio :) och igår var vi runt i hela Jönköping på moppe innan vi åkte hem till mig och rensade överallt i mitt rum :) 
Så nu ligger jag ner bäddad med tända ljus och njuter av att det är rent med mera :) 
Tack för hjälpen baby :) du vet att jag älskar dig <3

Nu ska jag sova för i morgon är det skola och träning igen efter en veckas uppehåll på grund av förkylning :)

Puss på er där ute! Jag vet att ni läser!

/Madeleine

Potatismos!

På onsdagar i skolan har jag ingen lunch så när jag kom hem vid tre och skulle ställa mig och laga lunch hade syrran ställt fram en skål med potatismos som hon käkat till lunch på matbordet. Hungrig som jag är stoppar jag ner fingret och smakar, så jävla gott! Jag åt hur mycket som helst! Kunde inte sluta äta. Den känslan av att äta potatis, jag har glömt bort hur det smakar! Haha. I allafall det är flera timmar den och jag har inte krampat, inte ens fått ont i magen :) JIPPI! Lycklig tjej här! Ska ta nya prover för att kolla om jag fortfarande är allergisk! 

Haha nu ska ja sova! 
Godnatt! 

/Madeleine

Liten blir stor!

Grattis älskade Alwa på 3års dagen :) stora tjejen nu :) 

Har varit på studiebesök på lekterapin och sen varit på min praktikplats och hälsar på barnen :) vi körde miniröris ute och det var verkligen jätte mysigt :) 
Har fått mitt betyg på praktiken och jag är super nöjd, fick A på mina uppgifter, jag som bara trodde på ett E :) 
Efter skolan drog jag till gymmet och körde ett rejält pass. Gå/jogga 30 minuter köra stenhårda arm och rygg övningar i 30 minuter och avsluta med gå i 10 minuter :) 
Duktig för att vara jag!

Nu väntar jag på att 5:e perioden ska börja i hockey så man får veta om vi får fortsätta spela eller om vi åker ut! 



/Madeleine

TJENA!

Tänkte sticka in här och säga godnatt :) i morgon ska jag åka in till jönköping tidigare en vanligt då jag glömt mitt busskort hos pappa. Så får åka in med mamma vid sju så ska passa på att dra till gymmet en timme och träna innan skolan. Annars så slutar jag tidigt i morgon och har inte en aning om vad jag ska göra :) 
 
I helgen har jag tagit det lugnt med filmmys, idag har jag dock varit ute och gått, bakat och lagat mat :) men film har ändå hunnits med :)
Jobbar både tisdag och torsdag denna veckan och det ska bli skönt med lite extra cash :)
 
Nu ska jag sova!
Puss och godnatt!
 
/Madeleine
 

Tja!

Jo det var ett tag sen men alla inlägg ja gjort det senaste har försvunnit men nu verkar jag ha fått ordning på det igen :(
Sen sist har jag börjar träna, haft en toppen helg med Maggis, firat 100 dagar till studenten med mera :)
Så otroligt roligt för allt närmar sig :) 

Sitter just nu och kollar tv :) har haft en bra dag i skolan och sen varit på gymmet. På onsdag kommer mamma hem igen, och som ja saknar henne!

Ha det bra så hörs vi förhoppningsvis snart igen!




/Madeleine

RSS 2.0