Thailand 🌴☀️

Dålig uppdatering! 
Men just nu är jag i Thailand ✌🏼️☀️
Massa sol, varmt, bad, god mat och trevligt sällskap :) har varit här sedan i söndags morse :) men idag åkte vi vidare ut till än koh samet :) så underbart ljuvligt :) bra wi-fi också så ska försöka uppdatera massor :) har inte så mycket att skriva egentligen så ni får en bildbomb istället 😘
/Madeleine

Depression

Jag lider utan depression! För er som inte visste! Och för er som inte vet vad det är...
/Madeleine
 

Min morbror <3

Finns inga ord som beskriver den saknad jag har av min morbror. En helt underbar person som alltid fanns där. Nu finns han inte längre. 
Idag var jag uppe och tittade till dig, sa hej då och för att få bilden av att du faktiskt är död och inte bara har lämnat oss. Det var skönt att se dig trots att det inte var du som låg där, du var så fin och du har det bra. Jag ångrar inte att jag valde att träffa dig en sista gång trots att det var jobbigt. Det känns skönt att veta att du ligger nerbäddad och har det mysigt. Jag hoppas att du vakar över oss och ser till att vi mår bra. 
Tack Uffe för att jag fick ha dig som morbror i 21 år. Jag är så stolt över dig och jag är tacksam att jag fick lära känna dig. Nu ska vi leva för dig! 
Vi syns, ha det underbart tills dess.
Jag saknar dig <3
 
  
 
/Madeleine

   
 
 

RSS 2.0