Ångest 😥

När man lever med ångest, som jag gör så har man både bra och dåliga dagar. Men oftast så blir de bra dagarna dåliga tillslut för att man kommer på sig själv att man mår bra. 

Idag är en dag som har varit bra men nu har allt vänt och min bra dag blev till en dålig dag. 
Jag är trött i hela kroppen, svårt att koncentrera mig, jag blir frustrerad, jag är ledsen trots att jag inte kan gråta. Jag orkar verkligen inte mer! 
Fasaden som brukar hålla håller inte längre, jag orkar bara inte. För andra gången på kort tid är min psykolog sjuk "/ har fått en ny tid men när jag ska träffa henne har det gått 3 veckor sen jag var där sist... måste uppsöka läkare! Men jag orkar inte. Jag vill inte klassas som sjuk. Jag vill bara vara jag och gå tillbaka till den jag var innan, inte den jag är nu. 
Just nu mår jag sjukt dåligt över morgondagen. Vi har möte på jobbet hela dagen och på förmiddagen ska alla på jobbet vara på samma ställe, mycket folk. Vet inte hur jag ska klara av detta? Gillar inte folk. Känner ångest av att behöva gå dit, möta alla människor, kämpa för att vara glad. Samtidigt är jag rädd, rädd för att jag ska få panik. Vad gör jag då? Jag är rädd för att jag ska bli av med mitt jobb, just för att jag är sjuk mycket. 
Jag är dödstrött i hela kroppen, borde sova men vill inte, vill inte att det ska bli en ny dag! 

/Madeleine


Låter bilden tala


/Madeleine 


Svårt att erkänna

Den senaste tiden har jag haft väldigt svårt för beröring. Haft svårt att ta emot kramar och att folk tar på mig. Har helt underbara kollegor som mer än gärna delar ut både kramar och klappningar men jag klarar inte av det, det går inte. Mår illa bara jag tänker på det. I stunden vill jag ramla ihop på golvet och gråta. Men hur svårt kan det vara? Kan det vara som bilden säger? Kanske är det kramar jag vill ha? Någon som håller ihop mig? Vågar jag inte erkänna för mig själv? Hur ska jag göra för att vilja  och för klara av att ta emot kramar, bli berörd igen? Det känns förjävligt att inte veta hur man vill ha det. Ena stunden vill man så och andra stunden vill man så! 

När ska detta ta slut? Det är ju som ett ända stor lidande!

/Madeleine


Grattis morbror ❤

Idag är en dag som jag känner att jag inte har en aning om vad ja ska göra. Det kryper i hela kroppen, huvudvärken är över men har fortfarande ont i magen. Är trött på att ligga i sängen. Har drömt en jävla massa i natt, så de första jag insåg när jag vaknade i morse var att min morbror fyller år. Måste ta mig till affären, köpa ljus, ta mig till kyrkogården. Just nu skulle jag kunna gå ut och gå hur länge som helst. Är dock rädd att magen ska ska få bakslag och att jag kommer få jätte ont. Ännu mer rädd över att jag ska få panikångest då det är en jobbig dag idag. I morgon har jag tänkt att återvända till jobbet efter två dagar hemma. Vilket också är jobbigt. Men hur jag än gör eller väljer för val känns det som att det blir fel. 


Men i allafall älskade morbror stort grattis på födelsedagen. Jag hoppas du får både tårta och paket där du nu är. Jag vet att många av dina nära och kära kommer besöka din grav och pimpa upp den med allt finns som du är värld. 
Du är så otroligt älskad och otroligt saknad här nere på jorden. 
Ha det underbart idag :) ❤



/Madeleine


RSS 2.0