1 år?

Ja va ska man säga? För ett år sen satt vi hos dig, lyssnade till dina andetag, väntade på det sista. Men det kom inte. Inte då, inte just då, inte den dagen för ett år sen.
Men i morgon, i morgon för ett år sen kom du till den sista vilan. Tillsammans med din mamma och pappa. Du har det bra det är jag säker på. Du tar hand om alla där uppe men ändå oss här nere.

Farmor jag älskar dig föralltid och hela tiden :)
Saknaden är stor men ja klarar mig. Saknar ditt leende och dina varma kramar.
Pussar i massor älskade farmor! <3


Kör :)

Idag gick ja upp vid 05:15 :( uh inte alls okej. Började halv sju och tåget gick vid sex. Men fick sluta klockan tolv. Hem och sov. Skulle gått till skolan för engelska stöd men mår inte bra. Jag har åkt på en jätte förkylning.
Sov mellan två och halv sex. Mår bättre nu och sitter nu på kören :) underbart roligt :)
I morgon jobbar ja längre men kan vila på eftermiddagen :)

Ne nu ska vi sjunga :)
Puss och god natt :)

/Madeleine


Rasten :)

Är välbehövligt när man heter Madde! Idag är jag snorig och dan och inte alls roligt. Så rasten var efterlängtad men nu är den snart slut. Ska jobba till halv fem ikväll och sen ska vi träna. Inte jag men ja ska njuta i bubbelpoolen och bastun ;) underbart avslut på denna dag :)

Helgen har varit tuff då ja varit sjuk och det har inte varit uppskattat! Nu ska jag återvända till de sjukt söta och sovande barnen :)
Puss och hej!

Lägger in några bilder från helgen :) mys med äpplen och hittade en fin gamla bild på mig :)

/Madeleine


Blö!

Så känns det nu. Trött och ont i ryggen. Gått runt på A6 sen fyra och nu vill ja att klockan kan bli sex så jag kan bli sminkad så ja får åka hem och vila sen. Var taggad till en början men nu vill ja bara sova. Kommer säkert bli kul så fort det börjar men väntan dit!

Igår gick jag på min 6 veckors långa praktik. Underbar plats, underbara barn :) kan inte bli bättre!
Men trött är jag.

Ne nu ska jag vandra lite. Puss och god natt!

/Madeleine


Pyjamas dag :)

Som vanligt är det dålig uppdatering. Men vi är inne på upploppet av sportlovet och på måndag går jag på 6 veckors praktik!
Igår var jag och syrran och shoppade :) har ett par byxor kvar att köpa annars är jag klar :) tänkte åka in idag och samtidigt kolla in vart praktikplatsen ligger. Men inte då. Idag är pyjamas dag :) då jag går runt i pyjamas, kollar tv och bara slappar :) så det får bli i morgon istället :)
Just nu är det skidskytte och det går skit dåligt för Sverige :( tråkigt då de fick en bra start!

Hoppas ni har en bra dag alla :) <3

Slänger in en bild från alla hjärtans dag som firades med mamma :) lunch på stan, filmmys med romantiskt godis :) <3

/Madeleine


Uppdatera?

LIte glest mellan inläggen. Detta beror på att jag har sportlov och inte har något att skriva om. Men ska skriva lite om vad som hänt under de senaste dagarna :P
I lördags åkte vi då hem från fjällen :( lika tråkigt varje gång. Men i år ville man bara komma där ifrån. Det började ju med att bilen inte startade.... BRA? Hade varit mellan 30 minus till 35 minus grader ute under natten. En timme tog det att hitta någon som kunde hjälpa oss att dra i gång den. Sen ville vi bara hem!
Ett stopp i Falun och sedan vidare hem.
 

I söndags packade jag om och drog vidare till mamma för att tillbringa några dagar :)
Började veckan med lunch hos mormor och sedan bowling :) I går gjorde vi inte alls mycket utan jag och Fille var själva :) bakade, städade och kollade big brother.
 
Idag drog vi till Sävsjö och boda borg :) klarade faktiskt nästan ALLA banor. Det är inte illa. Efter det drog vi till JKPG, köpte donken mat och in på IKEA. Handlade lampa och sängkläder till mig och syrran :)
 
 
I morgon drar jag mig hemåt till pappsen igen :) saknar honom. På fredag ska jag umgås med Bella och shoppa lite smått och gått :) Hoppas alla har en bra alla hjärtansdag i morgon och ett fortsatt trevligt lov :) Det ska i alla fall jag ha :) 
Fint hjärta vi fann på city gross, gjort på cola :)
Love it <3
 
 
Nu ska jag nana.
Puss och God natt :) <3
 
/Madeleine
 
 

En bild säger mer än 1000 ord!

Låter rubriken tala!

/Madeleine


Ramla!

Ytterligare än kväll har smugit sig på och det är dax att sova. De här dagarna har vi sovit lagom länge. Gått upp runt halv tio och käkat frukost i lugn och ro, kollat lite på tv och varit i backen runt halv tolv, tolv. Åka några timmar och sedan after ski. Avslutar några åka innan backen stänger för att åka hem. Slänga i oss lite mellis och sen duscha. Sova lite framför tvn eller en film. Käka middag innan läggadax och så håller det på :) underbart att inte ha några tider att passa.
Under de två senaste dagarna har vi ramlat en hel del. Okej jag har ramlat en gång, pappa en och fille fyra :P har ett fett stort blåmärke på benet. Syns dåligt på bilden men men.

Idag har vi åkt off pist och för er som inte vet vad det är kan ja ber er googla upp det. I morgon ska vi vara först i backen, det vill säga klockan 9. Åka några timmar, komma hem till lunch och slappa innan kvällsåkningen :)
Nu ska jag sova. Puss och god natt <3

Slänger inte lite bilder :) och nej det är inte min irish coffee!

/Madeleine


FJÄTERVÅLEN <3

Tjena alla glada :) idag är jag glad i alla fall :) 
Klockan 04.45 väckte pappa mig och 05.45 satt vi i bilen påväg. Påväg till mitt tredje hem :) Utan matpauser eller kissepauser kom vi upp vid 13.15. Packa in och upp allting, kollade klart på en film som vi fastnade för innan vi åkte bort till skiduthyrningen för att hyra skidor. Och som vanligt känner de igen oss :)
Hem och duscha, bädda och plocka upp kläder med mera. I och med att vi är på semester och att vi kommer att träna varje dag denna vecka som kommer plockade vi fram saft, chips och godis :) satt och kollade film och myste. 
När pappa kommit tillbaka från ett träningspass gjordes det tacos och sedan melodifestivalen :) tyckte faktiskt om denna omgången :) bra låtar som gick vidare och det som jag tyckte sög åkte ut :)
 
Nu ska jag snart sova för i morgon är första dagen i backen :) Hur härligt är det inte då?
Har längtat ihjäl mig i ett år och i morgon är det äntligen dax :) Dock så är det tävling så det blir bara en liten stund i morgon. Men jag fäller ingen tår för det, jag har ju resten utav veckan på mig :)
 
Hoppas att alla andra har det bra och jag kommer att uppdatera här så mycket jag kan :) 
Puss på er alla :) <3
 
 
/Madeleine
 

Michael Jackson <3

Har redovisningar och som vanligt när vi har Peter kommer vi alltid in på annat och just idag kom vi in på underbara och älskvärda MICHAEL JACKSON! Lyssnade på hans we are the world låt och fick en kick av att göra ett collage med honom. 
Bilderna är tagna från google i fall att någon undrar :)
 
Nu ska jag lyssna vidare :) 
Puss och Kram!
 
 
/Madeleine

RSS 2.0