Looooser and Funny

Idag har jag lekt med Ebba ungefär hela dagen. Vi har varit nere på stan och köpit massa nyårs mat.
Jag här börjat läsa ur min nya bok "Moonwalk av Michael Jackson" och hittat roliga saker på internet.
Ett spel som heter Looooser, det går ut på att hitta så många låttexter under en minut som möjligt. Sen kommer det upp massa gubbar eller retaresagt artister. Då sak du dra låttexterna till rätt artist.
(Efter typ 20 minuter ko jag på att man kunde välja olika artister. Så då blev det självklart Michael Jackson, Jackson5 och the Jacksons).
Sen hittade jag en sida som heter Funnyphoto. Där kan man göra om hur mycket bilder som helst. (Och det kommer ja att göra) Det är gratis óch det gör att det blir ännu mer kul. (Kommer mer bilder senare)
Nu har vi precis spelat bingo. Vann inget :(
J*vla skit lotter.
Tänt brasa och ostbricka. Mysit mysit.

Nu kommer det lite bilder från funnphoto.
Puss




/Madeleine
 





GOD JUL!!!!

I går var det självaste julafton. Först var vi hos mormor där åt vi mat och kollade på Kalle anka, sedan kom tomten och då blev det paket öppning.
Senare på kvällen blev det att fara till Eksjö. Där resten av släkten väntade. Då blev det fika och mys. Lite senare kom Ulrika, Magnus och Ebba, och då blev det mer julklappar. Blev nöjd med alla paket jag fått....

Idag har vi tagit det lugnt och kollat på den vita snön. Lekt med Ebba och massa massa bus :P
Älskar julen men i år har den inte varit något speciellt. Nu stannar jag i Eksjö nästa till skolan börjar, finns på mobilen. Hoppas alla får ett riktigt skönt lov.
Puss på alla



/Madeleine


Blogga

Som ni kanske har märkt har jag inte orkat uppdatera min blogg med inlägg. Det är mycket nu sista dagarna i skolan och man är dödstrött när man kommer hem. Snart är det iallafall jullov och då ska det skrivas. Tror jag iallafall.

Idag ska vi ha fotbollsmatch i tipshallen mot dem andra 8:orna.
Det ska inte bli kul alls menmen. Hoppas bara att Stina är frisk nog att komma till skolan.
Efter skolan idag blire stan och köpa golv och resten av julklapparna sen är vi nog i stort sätt helt klara med våra paket.. Plus att jag måste leta upp mina leggings till i morgon. Har aldrig andvänt dem och dem är redan borta. Vilken slarver.
Jaja hoppas att alla ni som redan njuter av erat jullov njuter åt mig med för skolan tar kol på mig.
Menmen
Puss på alla

/Madeleine


Trött!!!!!

Klockan är nu 23:05 jag är uppe och kan inte sova. Tankarna sprider sig i huvudet och den spricker snart. Jag är hur trött som helst men jag kan inte somna. Har försökt att sova i en hel timme snart. Familjen sover och jag är vaken. Det är skola i morgon och jag vet inte hur jag ska orka. Funderar på att gå och duscha och sen sova. Det kanske hjälper?
Eller så ska jag kolla på film och hoppas på att jag somnar eller så kan jag ju sitta här och fortsätta tänka och vara uppe resten av natten. Men då kommer jag inte orka gå till skolan i morgon. Så då kommer jag få IG på uppvärmningen som jag ska ha i morgon och jag kommer missa matteprovet. Så det är inte så bra förstås.
Hoppas ni andra kan sova. Det är inte kul att sitta uppe och inte veta vad man ska göra. Fast det är ju inte kul att ligga i en säng och vrida och vända på sig i timmar heller för den delen.
Puss på alla människor



/Madeleine

Farmor och Farfar helg

Som ni vet är jag i Eksjö hos mina älskade farföräldrar. Älskar även mina morföräldrar men nu befinner jag mig i Eksjö.
Idag har det julstökas vi har strukigt gardiner och dukar och fått upp dem. Felicia och Gabriella har även kommit så vi ska snart baka.

 På måndag ska jag och Josefine ha uppvärmning på idrotten. Jag kan typ inga av stegen. Vi får la se vad vi kan.
Ska även lägga in lite bilder sen helgen. Mest ego :P

Puss



 







Ev vecka och två dagar kvar

Nu är det exakt en vecka och två dagar kvar i skolan. Fattar ni att jag längtar till jullovet eller?
Dem flesta proven är klara har bara matten kvar. Om jag ska få bra betyg där så måste jag ha bra poäng på provet. Jag är nervös för betygen sätts på måndag, och jag vill veta mina betyg nu!
Dem sista två veckorna som varit har det varit hur mycket prov som helst. Spansk, fysik x2, teknik x2, engelska och nu matte.

Nu sitter jag hos farmor och farfar det blir pizza ikväll och i helgen blir det julstök. Det ska bakas, pybtas och sättas upp julgardiner. Något jag ser fram i mot hur mycket som helst faktiskt. Syrrorna kommer i morgon och hjälper till.
Hoppas att veckorna går riktigt fort fram till jul nu. Jag vill träffa släkten och bara mysa. Och framför allt vara LEDIG!!!

Om ni inte har något för er tycker jag att ni ska lyssna på låten den äger :P
 http://www.youtube.com/watch?v=dlzHAe4m7bg



/Madeleine

Uppvärmning

Över uppvärmning  med Josefine. Det är fyra låtar med olika steg. Mycket att komma ihåg för hjärnan.
Idag på idrotten simmade jag 400 meter bröstsim och 100 meter ryggsim. Det var roligt men jobbig speciellt när Martin skvätter vatten mitt i ansiktet med mening. Hatar det.
Ska även upp till gympasalen snart och fortsätta med uppvärmningen.
Puss




/Madeleine

Stockholm

I helgen va det stockholm och enköping. I lördags blev det shopping och mamma och pappa överaskade oss med att gå på musikalen High school musical. Den va hur bra som helst och jag och Lisa ska gå på den i Januari. Hoppas vi har lika kul. Idag blev det mer shopping och mina kläder till julavslutningen har jag hittat och dem va fina.
Puss

/Madeleine

Skolan

Sitter i skolan och har elevens val. Sen blir det svenska och skriva deckare :P
Efter skolan blir det Josefine och konfa. I hela tre timmar ska ja sitta och kolla på en film om Guud.
Shallalalal.

I helgen blir det att åka till pappa och shoppa i stockholm.
Puss på folket

/Madeleine

RSS 2.0