Vaken

Ligger vaken i mörkret. Kan inte sova.. För mycket tankar kring olika val. Att sortera tankar går bra på dagen men sen kommer dem ifatt än på nätterna. Svårt att fokusera på att just somna, lyckas jag somna vaknar jag efter några timmar. 
Snart ringer klockan och det är dags att gå upp för att starta en ny dag. Hur länge klarar man av att inte få ordentligt med sömn? När kollapsar kroppen för att få sova? 
Nu ska jag läsa en bok eller något :) 
Ha en fortsatt bra natt :) 
 
/Madeleine

Karlstad :)

Hemma efter en helg i Karlstad :) 
I fredags fyllde jag 21, började dagen på vc. Fyllde i papper med mera innan jobb. Efter jobbet drog hela familjen plus farfar och faster med familj upp till Karlstad till syrran och hemma kille :) ut och åt mat på pinchos :) så sjukt god mat 😍 fick paket :) trevligt värre :) i lördags var vi ute och gick en massa, bakade blåbärspaj, åt tacos och hade de allmänt mys :) 
I morse åkte faster med familj hem och vi drog vidare till stan för att köpa min födelsepresent :) en kamera 😍 nu kan de bli bättre bilder än från mobilen :P åkte hem och fikade hos syrran innan vi drog oss hemåt. Tråkigt men sant. Nu är jag hemma igen i min säng och ska sova, börjar jobba 06:30 i morgon. Skönt med en tidig dag, dock har jag lite jag måste göra efter jobbet. 
Höres senare :) 
Årets födelsedagspresenter 😍
 
Vackra karlstad 😍
 
/Madeleine

Pokerface

Att ha pokerface är väl de jag borde ha högst betyg i. 
Att visa för de runt omkring att man är glad fast man på insidan mår dåligt. 
Att stänga av vid jobbiga situationer.
Att säga att man mår bra när folk frågar fast att man egentligen inte alls mår bra. Allt för de runt omkring ska må bra och inte behöva bry sig över att en själv mår dåligt. 
Hur ska man då göra när man är tvungen att visa sina känslor? Att inte ha pokerfacet som blivit ens bästa vän under många år? Hur ska man göra? Hur ska jag göra för att en dag kanske säga att idag mår jag skit når folk frågar? För tillfället är allt alltid bra fast att det inte är det. 
Kanske vet ni där ute hur just jag ska göra för att våga släppa ifrån mig mitt pokerface och visa de jag känner utan att såra andra? 
/Madeleine

4 dagar :)

Om 4 dagar åker vi upp till syrran och hennes kille och hälsar på för första gången sen de flyttade ihop för över ett år sedan :) ska bli roligt att träffas och även farfar och faster med familj kommer dit också :) då jag fyller år också kommer det bli en jäkla fest :)
Längtar typ halvt ihjäl mig till fredag :) men först jobba :D

Idag slutade jag tidigt, satt kvar en stund för att göra lite egen planering, inte för att jag planerade utan läste återigen mattematikhäftet. Förstår inte alls mycket men jag försöker. Åker därefter till skogen och mitt favorit spår :) körde en runda. Dock gick det sämre idag än vad de gjorde igår men jag känner att de är lättare och lättare. I morgon ska blir det träning igen 👏🏼
Hem och in i duschen innan man for upp till vc för möte :) tufft möte (som alltid) men det ska nog funka. Åkte vidare hem och somna i soffan (märks att man sov dåligt i natt). Nu ska jag laga lite mat och sen sova igen :)
Bjuder på en bild från i fredags när pappa och jag var ute och käkade och bara umgicks :) ni får också bilder från dagens träning :)

Tänk att träning kan vara så otroligt vackert på något vis :)

Ha de bra :)

/Madeleine


Ups!

Här inne händer det inte mycket. Sen jag skrev sist har det hänt mycket, jag har flyttat hemifrån ✌🏼️  Största förändringen i mitt liv men så skönt. Slippa bry sig om andra och bara tänka mig själv. Äta vad jag vill, städa när jag vill och bara få vara om jag vill. Jag har också börjat träna, jag gick upp en massa i vikt under sommaren som jag nu är påväg att gå ner. Vet inte om ja skrivit det tidigare men i november drar jag till Thailand tre veckor och då vill man vara snygg och smal 🙈🙈🇹🇭
Ska försöka skriva lite oftare! Ha tålamod! 
Puss
 
/Madeleine

RSS 2.0