Skit Fredag!

Som alla kanske redan vet eller märkt så hatar jag fredagarna. Kan man inte plocka bort dem? Lägga in en extra lördag eller något? När klasskompisar, familj, alla blir jätte glada och bah aa det är fredag sista dagen på veckan nu e det helg. Men det tänker ite jag. Fan fredag igen! För fredag efter fredag är jag helt ensam! Inte förr fredagen och så men det händer faktiskt ganska ofta att jag är HELT ensam. Syskonen är ute mamma är någon annanstans och vem vill hitta på något med mig? Jo, ingen! Nu sitter ni och tror att " a hon vill bara att man ska tycka synd om henne" visst då får ni tror det, men det är inte alls det jag vill. Jag vill bara skriva av mig! Plus att när jag är ensam gråter jag och önskar att jag aldrig blev född men det går över det med. Så nu vet ni det och kommentera INTE om ni inte har något bättre för er att säga eller tracka. Som jag skrev jag vill bara skriva av mig!

/Madeleine


ÄNTLIGEN!!!

Äntligen har blogg.se skaffat en app då man kan mobil blogga. Det kommer underlätta så mycket i och med att alla bilder finns på mobilen och att det tar så sjukt lång tid att lägga in dem på datorn :)

Och nu så är man sjuk oxå, inte lika roligt :( har fått biverkningar av det helvetes penicillinet man äter "/ de kan ju gå och ta sig någonstans... Illamående, magont och ont så att jag får svårt att andas. Och det gör att jag inte kan sova! Så nu är det slut på dem tabletterna för alltid! Dock så har jag inte ätit upp hela kuren så dem har inte hunnit göra någon värkan på det dem skulle göra utan bara försämrar det andra i kroppen :( men men nu sitter jag och kolla på film "Jag saknar dig" en sjukt bra film jag redan sett två gånger på bio och lipar lika mycket varje gång.
I morgon ska jag tillbaka till skolan saknar min Annie <3
puss på deej baby :*

/Madeleine


16 år :)

Jaho i fredags fyllde man 16. Inte för att det känns så men enligt datum så ska jag fylla 16 :) så jag blev firad på morgonen av mamma, syskon och syrrans kille. Senare på kvällen blev det kalas hemma hos mamma. Fick kläder, pengar, presentkort, handdukar, en byrå och två produkter till fötterna :) mycket nöjd.. Sen i går blev det kalas hemma hos pappa med släkt på den sidan. Och där fick jag pengar, presentkort, Wii spel Michael Jackson dans spel något, en ziperall, en drake som Ebba hade gjort till mig. Tror att det var allt :)
Lite chokad över att inte fått några flytta hemifrån produkter men det kommer la kanske nästa år :)
Nu sitter jag hos pappa och tittar på medan dem andra spelar poker.
Funderar på att dra på bio senare i kväll men jag får väl se :D
Men nu ska ja dra kommer bild senare på allt ja fått :)
Puss och kram skumbanan <3

/Madeleine

Höst?

Jahop jag tror nog att hösten har kommit till Sverige. Det regnar och det blåser och det är kallt. Inget man vill gå ut till.. Inte alls om jag får bestämma. Och fast att detär sånt här skit väder så ska vi i klassen ut och gå på store mosse i morgon. Inte alls okej. Och jag som fått en infektion i tån kommer inte alls att kunna gå så långt i morgon vilket inte heller är så kul i och med att dagen i morgon är en tredjedel av kursen :( så det är bara ta på sig stövlar och hänga med så långt det går. Men det kommer säkert att bli en awsome dag :) I och med att klassen e så goo och så. Fast det ska med någon mer klass men hoppas att dem inte behöver gå med oss för då blir det inte lika roligt :D
Men i alla fall nu har vi kommit igång på riktigt i skolan med lektioner och läxor. Det är roligt och så. Fast inte måndagar :( då går jag i skolan från 08.00 till 16.00 med en och en halv timmes idrott sista timmen :o
Plus att jag funderar på att anmäla skolan för diskriminering i och med att dem inte har min storlek i inlines och troligtvis då inte heller i skridskor. Och det gör att jag inte kan vara med.. DISKRIMINERING här va?
Ne nu ska jag gå ner i mitt älskade rum och titta på en mysig film :) puss på er alla <3

Sjuk "/

Jahopp då har man åkt på en förkylning igen då ja. Inte alls så trevlig enlig mig....
Men det är bara att knarka alvedon. halstabletter, nässprey och en massa GLASS..
Jag älskar det :)
I tisdags var jag på bio med Felicia, vi såg " Jag saknar dig" sjukt bra film. Sorglig men riktigt bra. Skulle kunna se den hundra gånger...
Har nog aldrig gråtit så mycket på en och samma film. Och Filles maskara var överralt :)
Men det var roligt :)

Just nu sitter jag i skolan och förösker få fram hur vi ska redovisa våra sammarbetstävlingar inför i morgon :)
Och när jag kommer hem blir det glass och sedan sova.
Sen har vi fått våran första läxa :) Glosor :)

Ne nu ska jag dra
Puss alla vänner ;)

/Madeleine

RSS 2.0