29/2-2012 ett datum att minnas <3

Idag tog åkte jordens finaste ängel upp till himlen. Upp till sin mamma och pappa, mormor och morfar. En kvinna med starkt hjärta som kämpat många många år. Du kämpade hårt med Alzheimer och nu det sista med lunginflammation. Så stark. Men nu finns du där uppe du mår bra och är frisk. Nu sitter du där uppe och ser ner på oss och följer oss nu. Du fick en speciell dag som du försvann från oss. En dag, ett datum att ALLTID minnas.
Älskade farmor, jag älskar dig och saknar dig så in i helvete. Jag hoppas att du har det bra där uppe och att du nu hjälper mig med att fortsätta.
Nu har vi några jobbiga dagar framför oss. Men vi vet att du har det bättre nu.
Du ska veta att jag älskar dig och att du kommer vara den absolut bästa farmor.

Här, i den stilla gryningen
Kan jag känna, allting andas
igen
Dom tunga molnen, drev
iväg med vindarna
Inga tårar ifrån himlen
blir till regn
Vi hör orden i en sång, som
finns kvar här i våra hjärtan
Nu, i lugnet efter storm

En ängel flög förbi,
Mot himmelen så fri
Men hon lämnade sitt leende
på vår jord,
Som en sol som värmer oss
Och som himmels stjärnebloss
Så vi kan betrakta livets
skeende - med en tro:
Kärleken är

Och när natten sänker sig
Är vi trygga i varandras
andetag
En vind, som smyger sig
hit in, bär en doft utav vilda
rosor

En ängel flög förbi....

En ängel flög förbi,
Mot himmelen så fri
Men hon lämnade sitt leende
på vår jord
Som en sol som värmer oss
Och som himmels stjärnebloss
Så vi kan betrakta livets
skeende - med en tro:
Kärleken är


ÄLSKAR DIG <3

BEBIS! <3

Ja, som alla kanske redan vet så fick Viktoria och Daniel sin lilla bebis idag. En liten flicka. Jag tycker att det är så roligt att dem fått barn nu och veta att Viktoria kommer att bli en bra mamma. Det har man sätt då hon tar hand om dem handikappade barnen. Det som också är lite roligt är att kungen har blivit morfar. Hur gulligt är inte det då? Kan ni se honom framför er sitta och gosa och prata bebisspråk med ett spädbarn?
Ah, jag vill med ha en bebis… Min största dröm.
I morgon ska det då ut första bilden och namnet på dottern.  Det finns några namn jag tycker hon skulle heta och dem är Alice Lilian Viktoria eller Ulrika Lillian Viktoria. Visst det är två mellanamn men dem hör till J
Det ska bli intressant att se i morgon om man låg på rätt väg med namnen J Man kan ju hoppas.
Vill bara säga ett stort grattis från sjuksängen här. Feber, förkylning och hosta. Inte alls roligt. Det blev en shopping dag på apoteket J yeah J
Ne nu blir det big brother (har aldrig följt det innan så tänkte ge det en chans i år. Och lite små kul är det när dem skämmer ut sig som dem gör) och efter det blir det ”Lufslottet som sprängdes”
Pussar



/Madeleine


Hemma "/

Nu är man hemma från underbara fjätervålen "/ längtar tillbaka men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge säger man ju. Så nu väntar vi in nästa år :) Nu ska jag lägga upp lite bilder från veckan :)


Bilden tagen från bilen första dagen :)


Barnbacken :)


Jag i mitten backen :)


Mitten backen och en bit upp på toppen :)


Pappa, Fille och jag upp på toppen :) Bella tar kortet.


Grannstugan på morgonen :)

Den bilderna får ni nöja er med kommer att komma fler men inte just nu och inte just i dag :)
Kan säga att jag haft en helt underbar vecka :) puss

/Madeleine

Fjällen <3

Ja, som dem flesta vet så är jag på semester i fjällen :) så underbart. Vi har dock varit här ett tag med täckningen suger och med det så går det inte att verken ringa, sms eller vara inne på internet :( det suger verkligen! Men här uppe är det bra trots dålig täckning men i nu fallet så gör inte det så mycket. Vi har i alla fall väldigt bra väder här :) i lördags när vi kom upp var det -27 grader :( KALLT!!!! Brrrrr..., disigt och blåsigt har det varit :( men idag har det varit klarblå himmel och -2 grader. Så det varierar väldigt mycket.. Men det gör inte så mycket. För dem dagarna det är kallt och blåsigt så kan man sitta inne i värmestugan och dricka cola och mysa i de mysiga sofforna och den tända brasan (om den är tänd vill säga). Annars kan man göra som idag och åka i flera timmar och svettas :) för det har man verkligen gjort idag :P

Idag var första gången sen vi kom upp som vi kom upp till toppen. Och man fick åka i lite fler backar än dem som är där nere. Lite roligare när det finns mer att välja mellan :P I veckan har man mest fått åka i knappliften och backen som tillhör där. Inte alls lika roligt.
Vi åkte några gånger och tillslut när vi kom en bit ner på en backe blev det STOPP! Det stod en pistmaskin i vägen "/ What a fuck! Vad gör den där? Tvärs över backen stod den, gick inte att komma förbi. Pappa och Bella lyckades men jag och Fille satt kvar. Och blev tillsagda att stanna. Pappa och Bella blev tillsagda att klättra upp igen för att det var lavinfara... Dem kommer nog nu i och med olyckan som hände igår.

I morgon är det dax för nya tag i backen då vi även taggar kvällsåkning :)
Det vill inte som jag vill med att ladda upp bilder så får testa senare i veckan :)

/Madeleine

RSS 2.0