Hello

Ligger i min underbara säng och ska snart sova. Det är lite glest mellan inläggen då det är lite annat jag prioriterar just nu. I dag är det Valborg och det har vi inte firat något speciellt, grillat och kollat på film :) i morgon är det röd dag och då ska ja sova ut för att ladda batterierna inför hajk torsdag och fredag :)

Nu ska jag blunda och i morgon ska jag nog fixa lite lappar om jobb :) måste tjäna lite pengar nu till sommarn :)
Lägger nog ut en lapp här också i fall att någon nappar :)
Ha det bra så länge!

Puss och kram <3

/Madeleine


Helt slut "/

Idag är en sådan dag då jag bara vill ligga kvar i sängen hela dagen. Orkar inte gå upp. Men det lär det inte bli idag "/ måste duscha, hitta kläder, göra matlåda, äta lunch, ta mig in till stan innan två, öva inför konserten, öva ännu mer, ha lunch paus och sen konsert! Lång dag och väldigt ont i fötterna har ja än känsla för. Men aja ja får väl pallra mig upp även om det tar emot.
Hoppas dagen blir bättre senare.

/Madeleine


Bye bye bieber!

Äntligen har bieber lämnar Sverige. Äntligen är de här jädra tjatet över " åh Justin är i Sverige, ja måste träffa han åh min Justin" blää inget mer äckel bieber i Sverige. Hoppas han aldrig återvänder! Eller han får jätte gärna återvända de året han vuxit upp och blivit normal.

Pussar från mig, bieber hataren :)

/Madeleine


Blubb :)

Här händer inte mycket nu för tiden :) skolan är i full gång. Mycket att göra nu det sista :) ungefär vara två "hela" veckor kvar :P

Sitter nu och väntar på att matten ska börja :) ikväll blir det sista körövningen innan konserten "/ och sen ska lillsyrran och ja sova hos storsyrran :) riktig myskväll kommer det bli :)

Ha det bra så hörs vi :)

/Madeleine


Bildbomb!

Nu kommer bildbomb med bilder från igår :)
 
Titta och njut :) 
Puss på er alla 
 
/Madeleine

Grattis mamma <3

Glömde lägga in mitt inlägg i går :) men igår fyllde mamma år så ett jätte stort grattis i efterskott till henne. Blev bjuden på fika i husbilen i går :) mycket mysigt. Köpte rosor till henne och paket kommer i helgen :) 
 
Annars har det inte hänt så mycket i helgen, var som sagt hon Linda i fredags kväll/natt. Och i söndags var jag i stan och åkte en massa buss. Jätte skönt att bara få vara för sig själv. Idag har jag varit med underbara Emilia :) pluggade och fotade en massa ute i skogen. Det har ju varit så varmt i dag, och hoppas att det håller i sig i morgon och resten av veckan med. Men det har ju lovat minus grader i veckan.... hoppas de ljuger!
 
Nu ska ja sova för i morgon ska jag göra något jag inte gjort på 100 år. DUSCHA! Ah nu kanske ni tror att jag inte har duschat på 100 år men det har jag men jag ska gå upp och göra det före skolan! Sen ska jag träna med :) yeah måste börja nu!
 
Puss och kram!
Snodde bilden från Emilias facebook :) stolt fotograf till denna underbara modellen. Älskar dig så sjukt mycket. Tack för idag :) längtar tills nästa gång <3
 
/Madeleine
 

Staden :*)

Ska dra mig in mot staden och se vad som händer. Är så sjukt trött på att sitta hemma nu för tiden. Igår drog jag och Elin in till Linda och Natha. Satt där och snackade och pluggade tills klockan 1. Drog hem och sov. Idag har jag pluggat färdigt mina APL uppgifter och nu ska jag in till stan. Vem vet man kan ju träffa på någon. Ikväll blir det engelska plugg och kanske lite matte. 
Annars lär det inte hända ett skit. I morgon ska jag eventuellt ut och käka med en kompis men om inte så får vi se vad dagen har att erbjuda. Antagligen INGENTING!
 
Aja puss puss
 
Slänger in en bild som jag gjorde igår. Vi kollade på "Last king of scotland" och han människan där såg ut som en blandning av en apa och shrek!
 
/Madeleine

Allmänt tråkigt

Här sitter jag och har det allmänt tråkigt. Ska försöka att dra mig intill staden för här lär det inte hända något. Ska plugga hela helgen så idag ska jag lyxa till det lite. Tjock är jag med som smäller i mig chips och cola... Dax att börja träna igen :)
 
puss och kram
 
/Madeleine

Bilder :)

Nu kommer det bilder från Berlin!
Inte så många men några :)
 
 
/Madeleine
 

On My Way Home :)

Påväg hem från fyra underbara dagar i Tyskland och Berlin :) bussresa och båt ner på tisdagen, två fartfyllda dagar men även lärorika :) och nu är vi påväg hem :) ska bli riktigt skönt att få komma hem. Längtar till min säng.
Slängar in en bild sen båten idag. Så ska ja fixa de andra bilderna och lägga in dem nu i helgen :)

Puss så länge, nu ska jag försöka sova!

/Madeleine


God morgon :)

Orkar inte skrivs en massa om påsken men vi har tillbringat den ute på Tjörn :) snart bär det av hemåt då jag och fille åker till Berlin i morgon :) lång resa :)
Det har varit bra väder även om det har varit kallt. Igår drog jag och fille in till Gbg och shoppade lite smått och gott ;) härligt att komma ifrån allt byggande då de vuxna bygger om taket.

Dagen kommer bestå av bilåkning och packning :) ni alla får ha det bra så länge så höres vi i Berlin :)

/Madeleine


RSS 2.0