Redovisning

Har haft min första redovisning i engelska. Gick väl ganska bra men var skit nervös och jag höll på att dö. Skulle redovisa om en stad i Sverige i tre minuter men tror att jag läste lite väl för fort så det tog nog lite mer än en minut bara. Så nu hoppas vi på ett godkänt så blir jag glad :) Har också haft en del redovisningar i karaktärsämnet Barn och fritid. Där ska redovisningarna vara längre än tre minuter dem ska vara i cirka 20 till 30 minuter. Men där redovisar man i basgrupperna och på det sättet får man stöd från gruppmedlemmarna. Vår sista redovisning vi gjorde då vi skulle redovisa barnens utveckling i åldrarna 9-12 år så tog det ungefär en timme :) roligt var det och hoppas på att vi får bra betyg. Vi har i alla fall inte behövt göra om. Denna vecka har vi fått höra på olika människor som pratat om dem olika pedagogiska inriktningarna. Men jag har ju redan bestämt mig men vem vet man kanske kan ändra sig efter APL! Det ska väljas i morgon och jag hoppas att jag kan få en bra plats :D Gärna med barn som är 0-2-3 år. Ne nu ska jag bryta. /Madeleine

Bowling plus fika :)

Idag är det onsdag och den har varit riktigt bra :) först skola, var roligt i och med att vi ska ut till fritids på fredag :) sen drog jag hem och så skulle jag vara duktig att plugga men nehe då, då deckar man i soffan och sover till Mia ringer och väcker än vid 17. Då blev det att dra ner till stan och fika. Mycket mysigt :) sen fick hon för sig att vi skulle bowla :D inte heller fel :) så vi drog dit och bowla en timme. Riktigt roligt så det vill jag absolut göra om :P vem vann då? Om inte jag. Men Mia var duktig fast hon inte bowlat på ett bra tag. Hon fick faktiskt en strike mer än mig :P men det var hon värd :-) sen blev det hem och fixa lite inför i morgon :) städa med mera. Har även bokat tid för klipp och toning på tisdag i och med att jag har studiedag :)
På fredag bär det av till fritids för att intervjua barn och personal :D och vi ska vara där vid 14. Så vi är lediga från skolan. Men min grupp ska vara duktiga och gå till skolan vid 11 för att fixa lite. Så vi inte har massa att göra på måndag sen :)
Men nu hade jag tänkt att sova :)
Tack Mia för en underbar eftermiddag/kväll. Det betydde :)

Älskar min familj <3

/Madde


RSS 2.0