Sol och bad mjölkchoklad

Nu är sommaren här och igår tog jag mitt första dopp i vätten för i år. Har man solat ett tag är det okej att bada annars får man kramp i benen. Mycket roligt. Så nu blir det mycket sol och mycket bad framöver. Sanden är varm så man bränner sig så jag kan ju rekomendera att sola på gräs. Fast inte lika skönt. Dagen och natten tillbringade jag med Jennifer. Hon har nyss åkt hem vilket är riktigt tråkigt. Men har varit underbart att vara med henne. I helgen kommer kusinen till mig. Det ska bli riktigt kul. I morgon blir det stranden hoppas jag och macka från mackmakeriet.
Men men, just nu njuter jag av mitt sommarlov. Hoppas att ni andra gör det med. Kram
Kommer bilder senare. Puss

/Madeleine

Ett år av sorg och saknad :'(

Ett år av sorg och saknad. Saknar dig otroligt mycket. Även om jag aldrig träffat dig. Dina låtar spalas dagarna i ända och bildr och filmer tittas på. Älskar dig så otroligt mycket, och hoppas på som en del säger att du kanske fortfarande lever. Inte för att jag tror det men man kan ju hoppas. Ett år har gått fort och mycket skrivierier har varit framme en hel del i tidningarna. Och allt som stod i tidningarna är inget jag tror på. Det ska du veta. Du blev inte gammal och det trodde jag att du skulle bli innan du hoppade ner i din kista. Hoppas att du har roligt där du nu befinner dig. Men om jag tror rätt finns du alltid här för mig och alla andra som hoppas på dig. Lycka till. Hoppas du väntar på mig, Puss älskar deej (L)(L) <333333



 

/Madeleine


Göteborg/Askersund

Tjena alla läsare, förra veckan var jag nere i Göteborg. Väldigt kul. Va med Ebba på kvällarna och mös, mycket mysigt (L)
Va där från måndag till söndag och veckan gick otroligt fort. Inget jag tycker om. Men men, träffar dem snart igen.  Den här gången började Ebba ialla fall inte att gråta när jag gick, och det är jag glad över.
Tack för en underbar vecka Ulrika, Magnus och Ebba. Saknar er.

Idag drog jag och mamma upp till Askersund. Där träffade jag Diana och Madde. Först var jag och Diana ute och gick. Och sedan drog vi in till henne och tittade på film. Vid två mötte vid Madde vid torget och vi gick för att käka pizza. Även denna dag gick fort och jag är redan hemma.
Tack för en underbar dag tjejer det måste vi göra om, fast i längre tid (L)



/Madeleine

Kommentarsvar

Kommentarsvar: Fredag :)

Av:Elin
vad då inte så mycket vad ska du göra då xd
Svar: Ne, jag orkar inte och så. OCh endel bilder blev inte så bra. Kram



Kommentarsvar: Sommarlov


Av Ulrika:
Vilka härliga bilder. Du är välkommen till oss här i Gbg. kram på dig vi syns snart.
Svar: Tycker själv om dem, fast somsagt lite suddiga. Tack. Kram

Av:Elin
GILAR DU HENNE JÄTTE MYCKET!!!
DX KRAM FRÅN ELIN
Svar: Ja det göt jag, men det betyder inte att jag inte tycker om dig. Kram på dig

/Madeleine

Sommarlov

Idag var då sista dagen i skolan innan sommarlovet börjar. Vi har varit uppe på Ekhagen och haft klasskamp. Lika kul som varje gång (Noooot) men men. I morgon är det avslutning i en timme innan sommarlovet börjar. Och mitt sommarlov börjar med grännaberget och renovering. Sen drar jag till Göteborg en vecka. Sen blir det Askersund en dag och sen är hela sommarlovet igång. Vad ska alla ni andra hitta på?
Hoppas många skriver.
Puss på er


Lite suddig inte världens bästa kamera. Puss på er alla (L)

/Madeleine

SOOOOOOOOOOOOOOL

Nu är solen och sommaren äntligen här. Det är skönt. Idag har jag och Jenny solat i många timmar. Tror till och med att jag somnade i solen en stund. Sen blev det mat och sedan drog jag mig hemåt. Så nu sitter jag här och lyssnar på min älskling (Michael Jackson)
Idag var sista dagen i skolan och nu är det bara roliga saker kvar att göra.

Och i morgon drar jag och farfar till Göteborg :) Mycket trevligt. Blir la inte just i Göteborg så mycket. Och varmt ska det bli så sola sola och åter igen sola ska jag göra i helgen :D
Om någon vill mig något finns jag på mobilen. Så messaa om ni har tråkigt :)
Själv sk jag ha kul hela helgen.

Fick reda på att min spanska lärare sätter ett G på mig i betyg. Och att jag nästa år ska ta igen så jag kommer tillbaka upp till mitt VG. Men men så är det. Hoppas att alla får en bra helg. Inte för att jag vet vad alla ska göra men men. Skriv om ni har lust.
Puss på er alla



/Madeleine

RSS 2.0