Turkiet :)

Drog mig till Turkiet och Alanya bara för att! 
Har haft en underbar vecka och i morgon så drar vi oss hem igen. 
Skriver mer när jag är hemma! 
Puss 
/Madeleine


Nalle Puh <3

Det finns mycket man ibland kan undra och fundera över. Det är snart ett år sen jag tog stundenten och sen dess har jag jobbat. Jag börjar undra vad detta året har tagit vägen? Kollar man tillbaka på de året som gått sen studenten har jag hunnit med mycket men samtidigt så känns det som att jag inte har hunnit med ett skit. 
Just för tillfället springer jag runt på två jobb för att få ekonomin att gå ihop så jag kan flytta i sommar. Körkortet är på g och jag har ansökt om att läsa upp engelskan i höst. 
Då kommer dessa funderingar, kommer jag klara körkortet? Kommer jag klara engelska så jag kan söka in på förskolläralinjen? Kommer jag ha råd att flytta hemifrån? 
 
Många funderingar. Och just nu är jag inne i någon deppfas. Jag vet inte vad det är man ja känner mig nedstämd, ledsen och värdelös lite då och då. Är det pågrund av att jag jobbar som jag gör? Borde jag ta ledigt? Och i såfall vad ska jag göra då? Kommer jag klara att inte göra någonting? Jag borde ta tag och börja jobba med mig själv. Men varför? Är det för att jag ska må bra? Eller är det för att andra säger till mig att må bra? Jag vet inte riktigt vad jag vill för tillfället. Jag vet inte varför jag mår som jag gör. Och inte när det ska ta slut.
 
Bra citat från en klok figur :) kärlek till Nalle Puh :)
 
Nej men vi ska inte vara allt för deppiga. Jag har jobbat idag och det har gått bra! I morgon hoppas jag att jag får ett jobberbjudande :) Det är ju det som är det sämsta, man vet aldrig om man får jobba eller inte :P 
Annars händer det inte så mycket, sommaren är igång men vädret är inte riktigt med på den sidan men juni är en sommarmånad så nu börjar snart semestern för de flesta men jag ska jobba så mycket som jag kan och får :)
 
Nu läggis :)
Godnatt alla söta <3
/Madeleine

RSS 2.0