Jobbig period..

Är inne i den jobbiga perioden när jag inte kan sova. Vet inte varför det är så men har inte sovit bra alls ett tag nu. Förhoppningsvis är det bara nervositet inför denna veckan med alla prov och i morgon är dem över så då kan vi ju hoppas att jag kan börja sova normalt. Jag är inte ens trött på dagarna, igår var jag trött men jag kunde inte somna. Och idag försökta jag inte ens då jag pluggade en massa istället. Massageprov och matteprov i morgon :) hoppas att det kommer gå bra :D
Utvecklingssamtal i morgon med :) får se hur det går..

Idag började vi sent :) 12.20. Åkte in till stan och bytte tandistid och käkade donken med Natha. Sen drog vi till skolan för att kolla på mossor och sedan göra prov. Kändes helt okej :)
Hann inte ens klart så han ryckte pappret ur näven på mig :P
 
Har börjat hända mycket nu vilket jag inte ska prata om. Mår inte alls bra, kan vara därför jag inte sover heller. Vill bara tala om det då det kan hända att det kommer in endel deppiga inlägg, ska försöka att inte göra det.
 
Ne nu ska jag försöka sova..
 
Puss Och God Natt Alla Nära Och Kära :) <3
 
/Madeleine

OH MY GOD!

Jag hatar att fastna i en serie. Inte okej. Ska snart berätta, men Bella om du läser detta tycker jag att du ska sluta nu! För jag kommer nu att avslöja.
 
 
 
HAN DOG!!! UHHHH och jag har gråtit som en idiot. Inte okej när alla bara döör, en har cancer och kommer dö av det, en dog på grund av en bilolycka. Det är kaos när alla bara dööör. Ska sluta att kolla på serier........ Blöööööööhööö!
Ne det här blev ett tråkigt inlägg....
 
Hade nationella idag :) gick ganska bra eller jag hoppas det...
Är deprimerad så ska sova.
Läggar ut några sjukt bra bilder på min älskligar från serien :)
 

- George O' Malley <3
 

- Derek Shepherd "McDreamy" <3
 

- Meredith Grey <3
 

- Isobel "Izzi" Stevens <3
 

- My family <3
 
/Madeleine
 
 
 
 

Naturkunskap/guidning

Har naturkunskap eller naturguidning.. Har slagit ihop lektionerna och ska nu visa vad vi jobbar med :) titta och njut :)


Mornig :)

Har bf och snackar pedagogik..... Blöööö tråkigt då vi gick igenom detta i ettan...
24 sidor fulla med text som vi ska kunna...
Det provet vi hade på detta i ettan gick faktiskt bra och hade nästa alla rätt så nu hoppas vi på att detta sitter kvar och att jag kommer klara detta med :)

Efter skolan ska jag möta upp farfar och ikväll blir det mys med tacor och film.
I helgen ska det plockas och slängas saker och på söndags ska det tränas :) SIMMA :)

Nu ska jag fortsätta att vara aktiv i skolan och lyssna igenom detta tråkiga power point... Blubb

/Madeleine

Paket :)

Låg paket i brevlådan när ja kom hem idag :) underbart när man får paket. Synd bara att man inte får det oftare :P
Och det var min klänning som hade kommit :)

Nationella engelska idag gick la sådär... Haft en ganska okej dag med mycket sömn. Så det ska jag fortsätta med. Natti natti ;) <3

/Madeleine


Vara tillbaka...

Tillbaka i den sitts man inte vill vara. Att behöva välja, eller har man redan valt? Jag vet inte om jag orkar med detta mer... Ska man aldrig få må bra? Tydligen inte... Det är jämt det är mig det är fel på, alltid jag som gör fel, skäll på mig, skylle på mig, klanka ner på mig bara. Slå på den som redan ligger. Bara för att jag är som jag är ska ni inte ändra på det. Jag är inte arg eller sur på någon, jag snacka inte skit, jag vet hur det är att vara mobbad, varför ska jag då göra någon annan mobbad när jag vet hur det är?!
Men just nu orkar jag inte mer... Jag trodde du var min vän...
 

/Madeleine
 

Portkod 1321

Har ni sett den? En ganska bra serie som handlar om vänskap och kärlek. Jag tycker att det är något liknande Andra Avenyn.
I morgon är det studiedag och jag, Bella och FIlle drar oss till farfar för att baka lussekatter och umgås lite :) blir att dra ut och tända ljus vid farmor också. Så längesen jag var där nu.
Idag ska jag stanna kvar i skolan och jobba med en idrottslektion och sen ska jag och Natha dra ner till A6 och snacka med våra operatörer. Sen ikväll ska jag träna med TSOK. Ska bli kul att komma tillbaka till barnen :)
 
Nu ska jag kolla på veckans avsnitt.
Kram Kram
 
 
/Madeleine

Fuck för kalla klassrum!

Kallt, kallt, kallt, kallt och så vidare och så vidare :)
Snart lunch och då drar vi en pizza innan engelskan :) lång dag idag. Skola till fyra, barnvakt till halv sex och sen ska jag bara SOVA!
Puss Puss
 

SÅ SANT!!!
 
/Madeleine

Aldrig mer :@

Säger det aldrig mer rosenlundsbadet. Nu ska de höja sin priser.. Man får bada i x antal timmar plus att de slarvade bort sina nycklar till skåpen så nu är det VI som får lägga till pengar och köpa ett lås. För mig som är ungdom kommer det nu att kosta 45 kronor. Har jag då inget lås får ja lägga till 60 kronor. Vad blir det? Hm jo 105 kronor för att få bada i TRE jävla timmar. Det är sinnessjukt. Jag kan säga det att ja går inte dit igen... Fy fan för er alltså!

/Madeleine


Sleep :)

Slänger in ett inlägg för att säga god natt :)
Hoppas alla haft en bra dag.
Slänger in en bild sen dagen igår :) då det var underbart väder :)

Har idag efter mycket om och med skaffat instagram :) så lägg till madeleiiinnneee nu då <3

Puss puss

/Madeleine


In The Schoooool :)

I skolan, sista dagen för denna veckan och då bär det av till mamma. Hoppas på mycket mys och massa sovande då jag fortfarande inte har sovit ut sen i onsdags.... sover både dag och natt och dör av sömnbrist snart.
Nu ska jag ta tag och gå till sista lektionen innan helgen.
Puss på er <3
 
/Madeleine

TWINIGHT!

Har glömt att skriva om Twinight som jag och Nathalie var på i tisdags kväll/natt :)
Underbart :)
Började med att vi åkte hem och sov hos Natha några timmar innan vi gjorde oss i ordning och drog ner till chicki mama och käkade. Tog sedan bussen vidare till sf. Vi satte oss ett tag och efter en stund var det full proppat med folk. Vi bestämmde oss för att köpa chips och sådant i pausen då vi inte var så hungriga. Vilket vi inte ångrar. När vi kom upp var det flera bord med coca cola och popcorn. GRATIS! Vi tog fyra drickor och en med popcorn med oss in innan vi hittade våra platser längst upp längst ut :) perfekta platser. Jag som inte sätt första filmen hade en rikitgt bra föreställnig. Sjukt bra film. Sen vid halv tolv var det paus en 30- 45 minuter. Ut och ta luft och sedan in igen för att kolla på part 2. Alla satt som på helspänd vissa scener i filmer och tillslut andades alla i salen ut samtidigt av lättnad. En otroligt bra film där med och ett underbart slut. Kunde inte bli bättre.
Nu ska jag fortsätta plugg och för er som inte sätt filmen eller filmern kan jag bara säga SE DEM!

Pussar :)
 

Massa gratis coca cola :)
 

Äcklig popcorn, men gratis :)
 

Nu kör vi :)
 
/Madeleine
 

Home ;)

Påväg hem från skolan :) go dag idag. Börja tio med teater fattade nada men ändå :P sen massage :) och nu hem och glo massa film :) puss

/Madeleine


In the church :)

Är som sagt i kyrkan med konfirmanderna :)
Sen ska jag hem och sova :)

/Madeleine


Twinight :)

Den efterlängtade dagen och kvällen är här :) har nyas käkat på chicki ma ma med Natha och nu väntar på på att twilight ska börja :)
Vi hörs senare

Puss Och Kram

/Madeleine


Sleepover :)

Ja precis som det står :) ska sova hos Natha i natt eftersom att vi ska på Twinight till klockan två i natt :) men först skolan :)
Bjuden på bilden :)

/Madeleine


Engelska

Tjena alla. Sitter just nu på engelskan med hög musik i örorna och rättar mitt uppsatts. En lektion kvar sen ska jag hem och sova :) I morgon taggar vi en heldag och en halv natt med Nathalie :)
Mysigt :)

Puss På Er

/Madeleine

Farsdag :)

Som alla redan vet är det farsdag idag :) farfar har varit här och fått paket och även pappa har fått paket :) myste till det med tårta och glass.
Har precis duschat och smort in kroppen med body lotion jag fått av Nathalie.
Nu blir det tv för min del och tidigt i säng i kväll :)

Puss, bjuder på bilden :)

/Madeleine


Mys för sig själv :)

Tror ja myser för mig själv ikväll. Tänker dra mig ner mot Ica och unna mig kexchoklad och cola ikväll. Kanske bara vara på mitt underbara rum och glo massa massa film.
Tror att det låter som en helt okej kväll för mig :)

Imorgon blir det städning av huset och det ska bli skönt när det är gjort.
Idag har ja varit i skolan med underbara Natha :)
Fick sluta tidigt så drog hem och sov några timmar.
Tänk att ha en så underbar kompis ;) tack för det. <3
På tisdag taggar vi Twinight tillsammans och dagen kommer bli helt fantastisk även om ja kommer vara helt död på onsdag :) men det är det värt.

Puss På Er Alla!

/Madeleine


Skolan :)

Tillbaka i skolan efter ett härligt höstlovet. Fick dock reda på att en av mina lärare gått bort i fredags. Inte riktigt vad man hade kunnat tänka sig.

Underbart att vara tillbaka med sina vänner :)


Ullared!

Varit på Ullared idag med pappa, farfar och syskonen :)
Mysigt värre.
Åkte lagom tidigt så vi var framme vid halv elva :) gick runt och plockade på oss det vi behövde. Det var ganska mycket folk men det gick om man knuffades lite :)
Vi tog en fika innan vi handlade färdigt det sista. Fanns enhel del grejer som ja gärna hade köpt men köpte det mest akuta, plus lite annat smått och gott.
Kom hem runt sju och började storstäda mitt rum som nu är glänsande rent. Tända ljus och mysig filt.
Det behövs i detta väder "/

Imorgon blir det att vara med underbar Nathalie och Elin :) hoppas det kommer bli en bra dag för oss alla!

Nu ska ja krypa ner i sängen.
Puss

Lägger in en bild på det ja shoppade idag :)

/Madeleine


RSS 2.0