Natti

Slänger in ett inlägg för att säga god natt! Har varit super förkyld sen torsdags men nu mår jag prima!! Tagga skola i morgon!!!!!
God natt alla Goa!

Pussar!

/Madeleine


YEAH!

Har idag påbörjat mitt sista skolår :) jippi. Men det lär bli ett tufft år. Mycket jobb och ett sjukt jobbigt gymnasiearbete som jag inte fattar ett dugg av! Boooring!
Ne men det var sjukt roligt att få träffa alla vännerna igen. Och mitt schema är inte så tokigt ändå, rätt soft.
Har tänkt att lägga in bilderna från grekland med just nu orkar jag inte. Dem kommer så småning om!
 
Nu ska jag glo film, puss och hej!
 
 
/Madeleine

Sista dagen

Sista dagen på praktiken idag. Är lite deppigt måste ja ändå säga. Men vi fick en otrolig upplevelse för barnen idag. Olycka precis utanför förskolan och där samlades alla.
Så det är vad som hänt hos mig :)

/Madeleine


Lång dag!

Tjena! Sitter på bussen påväg till jobbet :) hoppas att dagen idag går lite fortare än vad den gjorde igår. Dagen igår gick verkligen i slow motion "/
Efter jobbet blire bio med Fillan och sen fika på det :) ska ha en riktig tjejkväll.

Fick flera jobberbjudande igår också. Två barnvakt och ett på en butik. Så nu har jag fullt upp i höst :)

Ha det gott så länge!

/Madeleine


Helloj

Sitter på jobbet och väntar på att barnen ska komma tillbaka så att de kan sova. I dag får jag sluta tidigare vilket är skönt ;) ska hem till farfar och Ebba som väntar.
I morgon ska jag ta mig i kragen och gå på en bio :) bara för ovanlighetens skull :)
I dag fyller även Bella 20 år :) ett STORT grattis till dig.

:)

/Madeleine


Jobb jobb jobb!

Jobbveckorna är i gång och det är sjukt härligt att vara tillbaka. Vi är ute i stort sätt hela tiden och det är så skönt. Vi leker, klättrar och plockar vinbär och äter. Kan inte ha ett bättre liv just nu. Att få vara omringad av underbar personal och underbara barn :)
Har lagt om mitt schema så jag nu jobbar 07.00-15.00 :) så sen ska jag hem och sova en stund då solen tröttar ut mig :)

Puss så länge!

Xoxo

/Madeleine


Skratta eller gråta?

Jag vet inte vad jag ska göra, ska jag skratta eller ska jag gråta? Det finns vissa saker som man inte kan ändra och det är det jobbiga. Vissa saker som man inte kan styra över, saker som man vill men inte kommer att fungera. Ska man skratta åt det eller ska man gråta över det? Är det posetivt eller negativt att inte kunna göra de saker man vill?
Det är ganska svårt faktiskt. 
Valen man gör i livet är inte helt lätt då man inte vet hur det kommer att bli. Men det jag just nu vill är att sluta skola, flytta hemifrån och ta vara på livet. Jag vill börja om på nytt. Börja tänka posetivt till allt och alla. Vill inte längre vara den här personen som mår dåligt över allt och alla. Jag vill må bra och bara kunna tänka på mig själv och ingen annan. Men hur fan ska jag göra? Ska jag skratta åt mig själv över hur jag är eller ska jag gråta? Hallå? Finns det något man kan göra? Den här lilla saken i kroppen som kallas själen går snart sönder. Jag vill ha den lagad. Jag vill inte vara där när den spricker.
 
Varför blev jag just jag? Varför kunde jag inte bli någon annan? Varför är jag som jag är? Går det att ändra på mig? Och i såfall hur? Kommer jag någonsin att vara glad och nöjd med de liv jag lever? 
Som sagt jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, men det jag vet är att jag just nu inte är nöjd med mig själv och hur jag lever?'
Ta inte inlägget som något negativt för det är inte det jag menar, jag vill bara veta hur jag som person ska bli för att bli posetiv till allt och alla. 
 
 
/Madeleine
 

RSS 2.0