Bra dag!

Efter matförgiftning, spyor och illamående hela helgen så mår jag idag toppen :) första dagen jag mår 100% bra och så är det min födelsedag :) 
Blev uppvaktad i morse av pappa, Mia och syskonen. De kom med platta paket och glass :) tummen upp! 

Åkte vidare till mamma där vi ätit god mat, fått ytterligare ett platt paket och kollat massa mysig tv med mamma :) 

Tack för all uppvaktning :) 
Puss 
Med denna text vill ja tacka min vän Natha, som trotts såg mig spy och må dåligt har gjort mina dagar livaktiga genom gulliga sms :) 

/Madeleine

underbar dag med bästa :)

Började dagen med att träffa bästa vännerna Natha och Amanda för att slappa vid relaxen tillsammans. Inget folk så vi var inprincip ensamma :) massa snacka och massa mys tillsammans. Fortsatte sedan med Natha till huskvarna för att köpa godis, ta bussen till Natha, fixa hennes cv innan Amanda hämtade upp mig och vi avslutade med hockey match :) och vi vann också :)
Dagen kunde inte bli bättre. Älskar er tjejer och snart fortsätter vi med en kväll hos mig då vi provar vaxning :P ser fram emot detta :)
 
Tack för en toppendag :) <3
 
/Madeleine

Eksjö marknad :)

Igår var ja på eksjö marknad för att ha något att göra :)
Började med att hämta upp farfar och sedan pappa för att käka lunch på sunrice :) 
Efter det gick vi längs gå gatan fram och tillbaka några gånger och kollade vad de hade att erbjuda ;)
Fyndade ett par skor för 50 kronor :) vi köpte godis och munkar innan vi drog oss vidare till familyhouse. Där fyndade jag 11 par strumpor för 10 kronor stuck :) 
Så nu är den biten avklarad! 

Vädret var ju roligt också, sol, regn, sol, regn och så vidare men det gjorde inte mig något :) 

Nu ska ja hämta Alwan på dagis sen hem och busa :) 







Ha det bra :) 

/Madeleine

TJABBA!

Har tänkt länge att skriva men jag har inte haft ork eller lusten av att ens veta vad jag ska skriva om. Och för det mesta när jag skriver gör jag det mest för min egen skulle, tror ändå inte att det finns så många läsare.
 
Förra veckan hade jag en helt otroligt bra vecka :) mycket av tiden spenderades med Natha, vi var ute och käka mat, kollade film, bowlade med jobbet, befann oss på arbetsförmedlingen och shoppade runt på stan :)
Helgerna jobbar jag för fullt och det är så underbart att jobba med dessa människor som ger än så mycket styrka och kärlek att man ens orkar gå till jobbet :)
 
Denna veckan är sämre, jag är jätte sjuk och då passar Natha på att dra till Turkland och lämnar mig här! Det ska nog komma ihåg :P 
Haha ne men nu ska jag kolla på en film, tycka synd om mig själv, dricka cola och äta choklad i min ensamhet för det får man när man är sjuk! :)
 
 
/Madeleine
 

RSS 2.0