Vad hände?

Vad var det som hände egentligen?
Vart tar veckorna vägen? Jul och nyår är över och vi är redan tillbaka i skolan. Men där har vi redan hunnit att gå en vecka. Och dagarna bara kommer och försvinner. Det är helt sjukt hur fort det går. Det är bara en vecka kvar i skolan sen apl två veckor, en vecka i fjällen och en vecka apl (sportlovet). Och när vi kommer tillbaka, ja då är det inte många veckor kvar till påsk. Fy vad fort det går. Inte okej!

Det har hänt mycket ändå i vecka som nyss lämnat oss. Jag har hunnit med massa även att det gått så fort :P
Och snart bär det av till fjällen. Vet ni hur mycket jag längtar? Det går inte att beskriva. Det ska bli så in i h*lvete skönt att komma bort och få tankarna på annat :) Men om veckorna går så här fort så är jag väl snart hemma igen :( vilket inte är lika roligt kan man ju säga.



/Madeleine

Tjuvar?

Nu är jag så in i helvete trött på allt som försvinner från mitt rum. Först massa pengar och sen biobiljett. Vad är detta? Är det tjuvar som är inne? Eller är det vänner som tar? Eller är har jag någon slags minnessjukdom? Vad ska man tro? En sak är säker och det är att här vill jag inte bo längre! Sen vi flyttade hit har saker från mitt rum försvunnit men inget i från mina syskons. Jag är trött på det och jag vågar inte lägga saker i mitt rum längre!
Dra åt helvete rent ut sagt!!! 


RSS 2.0