Göteborg

Sitter i Göteborg hos Ulrika,Magnus och Ebba. Vi ska snart ner till torget och shoppa. I kväll är det körslaget med filmtema. Ska bli kul att kolla på. I morgon åker vi hem och på måndag är det dax för skola igen.
Hoppas alla har haft ett bra höstlov, det har ialla fall jag haft.
Puss

/Madeleine

Pass?

Nu har jag letat i över en timma efter mitt pass. Ska till Göteborg i morgon och mitt pass är borta. Får panik. Jag och Felicia har letat överallt men vi hittar det inte. Biljetterna och packningen är klar men passet saknas. Vem kom på att man måste ha leg legitimation på tåg till Göteborg. Himmla ornödigt.
Har fixat bilder till vägen i hallen, till farmor, farfar och till mormor idag. Blev inte jätte nöjd men aja.
Nu ska ja fortsätta leta efter det försvunna passet :@ Sen ska jag nog sov.
Bilder sen idag.
Puss





/Madeleine

Höstlov

Idag är det måndag och jag är ledig. Höstlovet har börjat och veckan är fullproppad med saker som ska göras. Idag har jag ialla fall varit duktig och städat och möblerat om i mitt rum. Har även städat resten av huset med.
I helgen har vi haft smålandskavlen och det va rätt kul. Tog hand om boendet i idrottssalen. I morgon blir det att göra något med familjen. Och på onsdag ska jag staylas och fotograferas. Sen resten av veckan blir i göteborg. Puss på folket.



/Madeleine


Bra dag

Idag firade vi FN-dagen på trä-slöjden så det blev inte mycket trä-slöjd.
På svenskan ska vi börja läsa deckare så det blev idag att välja bok och lyssna på vad en deckare är. Sen blev det so vi fortsatte kolla på men efter 30 minuter av lektionen började filmen hack och gick typ sönder. Anki berättade att Anneli va sjuk så därför fick vi HÖSTLOV 11:38:15 för att vara exakt.
Så jag började mitt Höstlov med att sova till fyra.
Snart kommer mamma och pappa hem. Så puss på folket.
Puss

/Madeleine

Skola

Sitter i skolan nu och försöker komma på en låt till musiken. Går inte så bra. Bara en lektion kvar sen musik. Har inte varit där på två gånger så idag måste vi komma på en låt. Även ett stort grattis till pappa som fyller år idag. Ska ringa honom senare. Hoppas även HÅVEEEE vinner idag. Heja heja.
Ska till Tekniken nu.
Puss

/Madeleine

Trött

Är nyss hemkommen från skolan och ska försöka ta det lite lugnt. Hade matte prov idag. Gick väldigt bra om jag ska vara ärlig. Hoppas på att höja mig ett snäpp i betygen. Ska även försöka höja mig i fysik och engelska. Blir nog inga unglottor för mig idag. Visserligen har vi inga läxor men är väldigt trött för att vara måndag.
Idag fyller även Ebba 2 år. Ett jätte stort grattis till henne. Helgen tillbringade jag i Eksjö för att fira Ebba och sedan pappa på kvällen. Ska nog kolla på Riverside och sedan ska jag nog sova en stund. Får se va jag orkar.
Puss



/Madeleine


Grattis

Åsa fyller då 40 idag och det firar hon med en stor fest. Själv är jag inte med, varför jag inte är det är en historia det. Isället sitter jag hos farmor och farfar och myser. Ulrika, Magnus och Ebba hämtade mig. I morgon blir det kalas för Ebba på eftermiddagen och på kvällen blir det kalas för pappa. Grattis till båda. Hade utvecklingssamtal idag. Det gick bra och jag lyckas nå målen i nian. Hade även So-prov. Gick väl sådär men jag är lite otrygg med vår So-lärara. Hon skrämmer mig ibland. Ne nu ska jag nog sov. God natt.
Puss
 

/Madeleine  

Plugg

Idag är det stora pluggardagen för mig. Både matteprov, Soprov och kemiprov.
Idag hade jag även fysikprov. Hela mitt liv ska väl inte gå ut på att ha prov? Eller? :S
Snart träning iallafall. Sen ska Gabriella hjälpa mig med svenskaläxan. Och efter det blir det So plugg. Sen blir det sova. Inte mycket sömn i natt inte.
Hoppas det blir mer i natt. Imorgon fyller mostern 40 ett stort grattis <3. Själv ska jag nog till Eksjö. Saknar farfar och farmor enormt mycket. Även om jag va där senast igår. Fattar inte vad som har hänt? :S
Vill bara vara där hela tiden.
Puss



/Madeleine

...

Blev bara 3 timmar i skolan idag. Sen fick det bli tandläkaren och banken. Ska snart äta och sen bär det av tilll teatern. Efter det ska jag överaska farfar med att åka till honom.
Får se hur det bli imorgon.
Puss


/Madeleine

8/10-09

Gick upp vid halv sju som varnligt. Jag gick upp och gjorde mig i ordning.
Fick tillbaka spanska provet idag och blev väldigt nöjd över det. Sen började jag och Josse på power pointen av Peru. Efter det va det matte. Blev klar med diagnosen och kunde börja på blått. Efter skolan åkte jag och Jenny ner till A6 och käkade, och lämnade in min mobil. Vi tog tre:an ner till stadsbiblteket och gick in och pluggade. Vi kom till kulturskolan vid fem. En hel timme före att Jenny skulle sjunga. När klockan va tio över hade Jenny inte fått komma in än. Efter att hon sjungt gick vi ner till resecentrum och där fick vi vänta i över 45 minuter. Sen åkte vi hem, jag ringde pappa och käkade lite. Det blev lite tv men mest dator. Nu ska jag sova. Skriver mer i morgon.
Puss
  

/Madeleine

.....

Vaknade vid halv sju och gick upp och duschade. Känner mig stolt.
Mådde bra idag så det fick bli skola. Första lektionen hade vi elevens val So. Vi skulle göra en power point om "Vår dag på visingsö". Hela tidan satt vi och lyssnade på när Connie Talbot sjöng. Jag fick gåshud och började nästan gråta. Efter det blev det svenska. Vi började kolla på "Mitt liv som hund", väldigt rolig och spännande film och jag får uttrycka mig så får ni andra säga vad ni vill. Sedan blev det lunch.
Sen hade vi kemi. Jenny va inte där så vi fick ha Cecilia. Vi skulle bara läsa och svara på frågor. Super tråkigt. Boooooring :(
Efter det skulle vi haft engelska men det blev ingen så vi tog klassrådet istället och fick sluta närmare två timmar tidigare. Så jag stack till Frida som bestämt och där blev det lite läxor och tv.
Kida va där. En hund som gillar att skälla och hoppa. Något som jag inte gillar. Vid tjugo i fem åkte jag med tvåan till ekhagen och tog trettin hem. När jag kom hem hade jag trettio minuter på mig tills jag skulle vara i kyrkan. Så det blev tre små snabba mackor och o´boy. Jag stack till Lisa och vi gick tillsammans därifrån. När vi kom till kyrkan delades vi in i tre grupper. I min grupp började vi att snacka om nattvarden och sedan vidare till att kolla hur man hittar psalmer i psalm boken. Vi sjöng even två ur tråkiga låtar. Till sist fick vi en bibel som skulle vara kvar i kyrkan som vi tydligen får på själva konfirmationen. Vid halv åtta gick jag hem och va med Jenny en stund. Hon börjar på sång i morgon och jag har lovat att hänga med. Så efter skolan blir det lunch på stan och massa pluggande på stadsbibloteket. Det blev en massa plugg ikväll med. Fick panik av denna j''''a  "Diagnosen".
Kunde inte göra klart allt men fixar det i morgon. Nu ska jag sova.
Puss









/Madeleine


Sjuk :(

Mamma kom in till mig vid sju ungrfär och då hade jag skit ont i magen.
Jag har mått illa hela natten och inte sovit alls mycket. Vi bestämmde att jag skulle vara hemma så jag somnade om och vaknad vid elva. Jag gick upp och fixade lite små saker och gick ner och la mig igen. Vaknade vid ett igen av att mamma ringde och kollade hur det va med mig. Jag har bara ont i magen och det börjar bli bättre. Efter det läste jag ett kapitel ur "Tillsammans tredje boken" samtidigt som jag messade med Bella. Sedan gick jag upp och läste tidningen och gjorde sedan lite mat. Det blev billy pizza, kanske inte det bästa för min mage men orka stå och laga mat. Sen gick jag ner till datorn och kollade på smygtitta av Andra Avenyn och lite av Riverside. Nu funderar jag på att lägga mig tillbaka i sängen och sova en stund till innan huset kommer hem. Blir ingen teater idag men jag tror att jag över lever detta. I morgon hoppas jag att jag mår bättre så att jag kan gå till skolan.
Saknar Diana otroligt mycket.
Puss

/Madeleine


Fest <33

Sitter i TSOK- stugan och väntar på att alla som gör sig iordning ska bli klara. Ronja plattar hår och Gabriella lagar mat. Gästerna kommer om 50 minuter så jag borde hjälpa till med det som ska göras. Diana kom igår, så vi har haft jätte kul hela kvällen igår och hela förmiddan idag. Nu är även jag stylad och färdig sminkad. Blev skit bra. Kommer bild sen. Kvällen kommer bli att först blir det dipp med grönsaker sen ska jag öppna paket. Mat blir det med såklart. Det blir kykling klubbor, vitlöksbröd,tzatziki och frukter. Efter det ska vi köra lite olika sortes tävlingar och till sist bilr det teater. Hoppas att alla kommer ha jätte kul.
Gabriella och Ronja kommer vara här till 8 sen går dom hem och kommer tillbaka framåt 9.
Under den tiden kommer det bli mycket snack om sådanna skaer bara tjejer kan snacka om. :P
Festen är slut vid 10 och då blir det städning:(
Kommer säkert ta halva natten känns det som men aja.
Nu måste jag dra och fixa lite mer saker innan alla dom andra gästerna kommer.
Puss

/Madeleine


RSS 2.0