Jul :D <3

Jag vet att det har varit dålig uppdatering men har haft mycket i skolan och så nu. Men nu har jag gått en hel termin i 1:an och det har gått sjukt snabbt :) Nu är det jullov och det känns riktigt skönt. Och det firar man med stan. Handla julklappar, äta mat och sedan hem för att städa. Jippi. Men nu har jag faktiskt städat mitt rum riktigt ordentligt så nu borde det hålla åtminstone tills nästa jul, Ne men ett tag i alla fall. Julavslutningen var idag så vi började vi vid 11. Rätt skönt. Kollade på en redovisning sen blev det fika från Emilia och några mer. Och tillsammans med det blev det någon film om julen. Fattade inte riktig vad den handlade om. Sen vart det lunch och efter det var det samling och rektorn skulle hålla ett tråkigt tal. Sen fick vi lov! Och det behövs. Har aldrig haft så mycket att göra som dem sista veckorna i skolan nu :) Men det är värt det :)

Om ni undrar hur det går med mina fötter så är en helt läkt, den andra vet jag inte riktigt vad den håller på med. Läker det gör den inte.. Men ont gör det inte längre i alla fall och det är skönt. Har haft det riktigt jobbig och det gjorde inte mitt humör bättre :P Men nu ska jag gå och slå in lite julklappar det är dem sista för 100 år framöver :o jag hatar att slå in
julklappar. Bara så att alla vet :P

  /Madeleine



Mobilj*vel!

Varför i helvete skulle jag skaffa iPhone? Den suger! Snart kastar jag ut den genom fönstret.... Den är inte värd att leva! Det här är andra gången den är seg i toutchen och nu kan den inte ens synkronisera med itunes. Plus att den hänger sig och jag kan verken lägga till eller ta bort kontakter från kontakt listan... Och det jobbiga är att jag ska ha min helt fantistiska, underbara iPhone i ett helt år till. Jag kommer att dö!

RSS 2.0