Grekland ;)

Sitter utanför hotellet i Grekland ;) har det helt underbart :) i torsdags åkte vi upp till Stockholm och efter några redbull satte vi oss tillrätta i planet :) klockan 21:10 svensk tid lyft vi och vi var framme 24:40 svensk tid (01:40) grekisk tid. Tog taxi till hotellet och sova var det ända som lockade. Igår låg vi vid havet tills lunch, åt spaghetti carbonara på strand restaurangen innan vi gick tillbaka till hotellpoolen och låg där i några timmar. Efter det var jag en kräfta. Idag har varit heldag vid poolen :) så otroligt skönt. Längtar inte alls hem och jag ska verkligen njuta här nere :) Ha det bra :)

Nedräkning :)

Igår var vi på Liseberg jag, fille, mamma och Magnus :) hade sjukt bra väder och det var lagom mycket folk. Nu är snart semestern över med mamma och då börjar jag nedräkningen till Grekland.

Hoppas ni andra har det bra så ska jag gå och städa ur husbilen :)

/Madeleine


Semester med mamma :)

I måndags drog jag, mamma och fille ut med husbilen för en veckas semester :) vi drog till ullareds ställplats och sov där till igår. Var inne på Ullared och shoppade :) efter det drog vi vidare till Halmstad och det är här jag befinner mig nu :) i morgon kväll ska vi dra oss till Göteborg för en hel dag på Liseberg på fredag :)
Hoppas ni andra har det underbart, för det har jag :)

/Madeleine


Steker :)

Ligger i solen och steker :) det har jag gjort typ sådär hela dagen :)
Sovit, läst bok och slappat :)
Gött med pool på trädgården men dels är den för långt bort från mig och för kall än så vatten i en flaska så är allt perfekt! :)

Ha en fortsatt bra dag :)

/Madeleine


Grattis!

Grattis farmor :)
Idag skulle du fyllt hela 74 år.
Du hade kunnat leva i över 20 år till men inte.
Du valde att gå den där dagen för lite mer ett år sen. Men jag hoppas att du har det bra och är med oss hela tiden.
Och om det är så som man säger att man inte är sjuk eller har några allergier hoppas jag att du får en stor jordgubbstårta idag på din dag ;)

Älskar dig :) <3

/Madeleine


En söt liten tjockis!

Haha jag kommer bli en sådan tjockis om jag skulle flytta hit till farfar. Han har verkligen allt, chips, godis, läsk, kakor, bullar och glass. Jag småäter hela tiden. Usch inte bra! Men det är ju bara så gott...
 
Idag har jag strosat runt i bikini hela dagen och det har varit så skönt! Underbara väder. Älskar det.
Dock så kan man inte nå mig längre då min mobil tog sitt liv igår. R.I.P!
Så det kommer eventuellt inte bli så mycket bloggande. Men jag brukar ju göra lite uppehåll ibland så se det som ett sådant. Jag lovar, jag kommer att komma tillbaka.
 
Ne nu ska jag gå och rota efter något mer gott att äta, så får jag och faster ut och träna i morgon!
 
Puss <3
 
xoxo
/Madeleine

Semester?

Ah det kan man ju undra.... har jag semester eller har jag det inte? Känner mest att jag inte har det då jag bara är sjuk. Kan inte bada då jag är sjukt nervös över att jag ska bli ännu mera sjuk "/
Jag kan inte sitta still heller så sola finns inte i min värld.. Vad gör jag då? Jo, jag sover, kollar på film med mera. Vad är det för semester?
 
Har i alla fall tagit mig till Eksjö :) var uppe hos farmor och tittade och det har verkligen blivit fint där nu :)
Grillat och kollat på tv och nu har jag precis sett filmen Mördaren ljuger inte ensam. En helt okej film, lite lång tråkig men det funkar. I morgon ska det bli kanon väder så ute ska jag vara :) kanske ta en lång promenad :) vi ska ut till loppisboden och kolla in alla saker. Ska även bort till Dollar store. Kanske ska gå bort? Hmm, varför inte...
 
Aja nu ska jag slagga... hoppas ni andra har en underbar semester för just nu har jag det inte!
 
Pussar i mängder till alla som verkligen vill ha....
 
 
xoxo
 
/Madeleine
 

Hello

Tjena. Vet att det var ett tag sen men mitt internet på mobilen tog slut förra veckan. Har varit sjukt jobbigt att inte kunnat göra något.
Dock så drog jag och Fille (inte syster) upp med husvagn till Harge :) vi skulle ha varit där hela helgen själva med så blev det inte. Hade det bra trotts ändrade planer.
Nu är jag hemma igen, med internet på mobilen igen. Dock så är jag sjuk! Och jag hatar det.

Nu ska jag göra som ja bara gjort idag, sova!
Godnatt!

/Madeleine


RSS 2.0