Fjällen <3

Ja, som dem flesta vet så är jag på semester i fjällen :) så underbart. Vi har dock varit här ett tag med täckningen suger och med det så går det inte att verken ringa, sms eller vara inne på internet :( det suger verkligen! Men här uppe är det bra trots dålig täckning men i nu fallet så gör inte det så mycket. Vi har i alla fall väldigt bra väder här :) i lördags när vi kom upp var det -27 grader :( KALLT!!!! Brrrrr..., disigt och blåsigt har det varit :( men idag har det varit klarblå himmel och -2 grader. Så det varierar väldigt mycket.. Men det gör inte så mycket. För dem dagarna det är kallt och blåsigt så kan man sitta inne i värmestugan och dricka cola och mysa i de mysiga sofforna och den tända brasan (om den är tänd vill säga). Annars kan man göra som idag och åka i flera timmar och svettas :) för det har man verkligen gjort idag :P

Idag var första gången sen vi kom upp som vi kom upp till toppen. Och man fick åka i lite fler backar än dem som är där nere. Lite roligare när det finns mer att välja mellan :P I veckan har man mest fått åka i knappliften och backen som tillhör där. Inte alls lika roligt.
Vi åkte några gånger och tillslut när vi kom en bit ner på en backe blev det STOPP! Det stod en pistmaskin i vägen "/ What a fuck! Vad gör den där? Tvärs över backen stod den, gick inte att komma förbi. Pappa och Bella lyckades men jag och Fille satt kvar. Och blev tillsagda att stanna. Pappa och Bella blev tillsagda att klättra upp igen för att det var lavinfara... Dem kommer nog nu i och med olyckan som hände igår.

I morgon är det dax för nya tag i backen då vi även taggar kvällsåkning :)
Det vill inte som jag vill med att ladda upp bilder så får testa senare i veckan :)

/Madeleine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0